Haberler

Dha Yurt Bülteni -17

Kırmızı ışıkta geçen kamyon otomobili biçti: 1 ölüBursa'nın Karacabey ilçesinde kırmızı ışıta geçen kamyon otomobili biçti.

Kırmızı ışıkta geçen kamyon otomobili biçti: 1 ölü

Bursa'nın Karacabey ilçesinde kırmızı ışıta geçen kamyon otomobili biçti. Kazada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Kaza, Balıkesir-Bursa karayolu Bakırköy kavşağında saat 17.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre 17 EU 833 plakalı Suat T. idaresindeki kamyon kırmızı ışık ihlali yaparak kavşaktan karşı yöne geçmekte olan 16 Y 0150 plakalı Yalçın Çekiçoğlu (31) idaresindeki araca çarparak metrelerce sürükledi. Aracı önüne alarak sürükleyen kamyon ortalığı adeta savaş alanına çevirirken kazada yaralanan araç sürücüsü Yalçın Çekiçoğlu( 31) ve yanında bulunan Erden Özalp (18) olay yerine gelen ambulansla Karacabey Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralı olarak Karacabey Devlet Hastanesi'ne getirilen evli ve bir kız babası Yalçın Çekiçoğlu tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Olay sonrasında kamyon sürücüsü Suat T. gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Görüntü dökümü;

---------

-Ölenin fotoğrafı

-Kaza yeri görüntüsü

-Güvenlik kamerası görüntüleri

-Kaza anı

Süre: 26 saniye / 10 saniye, Boyut: 15 MB

Haber-Kamera: Yasin KESKİN/KARACABEY,(Bursa),

=================

Okul çıkışında otomobilin çarptığı 8 yaşındaki Hazal yaralandı

İzmir'in Torbalı ilçesinde, okul çıkışında yolun karşısına geçmek isterken bir otomobilin çarptığı ilkokul öğrencisi 8 yaşındaki Hazal Kapan yaralandı. Bacağı kırılan çocuk kaldırıldığı hastanede tedaviye alındı. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Pancar Mahallesi'ndeki Muzaffer Hanım İlkokulu 3-B Sınıfı öğrencisi Hazal Kapan, bugün saat 15.00 sıralarında, ders bitiminde evine gitmek üzere yola çıktı. Okulun önündeki Menderes Yolu Caddesi'nden karşıya geçmek isteyen Kapan'a, Pancar'dan Tekeli yönüne giden 35 GA 1032 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yola fırlayan çocuğun, sağ bacağı kırıldı. Acı içinde kıvranan Kapan çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile Torbalı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan çocuğun kırılan bacağı alçıya alınıp, ameliyatı için İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Kaza anının bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından görüntülendiği ortaya çıktı. Jandarma, kazanının ardından otomobil sürücüsünü gözaltına aldı.

Okul önü olmasına rağmen caddedeki araçların hızını azaltmadığını ileri süren baba Manaf Kapan, "Üstelik okul çıkışı bu kazanın yaşanması, böyle bir ihmalin olduğu anlamını da taşır. Bu bölgeye trafik ışığı şart. En azından okul giriş ve çıkış saatleri için önlem alınmalı. Biz bugün kazayı kırıklarla atlattık, ancak daha kötü sonuçlar doğabilirdi. Maalesef kızımın bacağı kırıldı. Ameliyata alınacak. Derslerinden ve sosyal çevresinden uzak kalacak" dedi.

Görüntü Dökümü

----------

-Kaza anı güevinlik kamerası görüntüsü

Haber: İbrahim DANIŞ / TORBALI (İzmir),

===================

Motosikletin yayaya çarpma anı güvenlik kamerasında

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan Selehattin Arslan(83), motosikletin çarpması sonucu yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, akşam saatlerinde Müftü Mahallesi Erdemir Caddesi üzerinde meydana geldi. Selahattin Arslan yaya geçidinden geçmeye çalıştığı sırada Samet P. (17) yönetimindeki 67 LG 475 plakalı motosiklet çarptı. Kazada yaralanan Selahattin Arslan ve motosiklet sürücüsü Samet P., sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından özel hastanelere kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

KAZA ANI KAMERALARA YANSIDI

Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Selahattin Arslan'ın yaya geçidinden geçmek istediği sırada koşmaya başladığı ve Samet P.'nin kullandığı motosikletin çarptığı, yaşlı adam ve sürücünün yardımına vatandaşların koştuğu görülüyor.

Görüntü Dökümü

-----------

-Kaza anı güvenlik kamerası

-Yaralılara ambulansta müdahale

-Ambulansın olay yerinden ayrılması

-Özel hastanelerin acil servisinden detaylar

Süre: (2: 09) Boyut: (398 MB )

Haber-Kamera: Sinan KABATEPE/EREĞLİ(Zonguldak),

====================

Malatya'da 3 bin 565 kök kenevir ele geçirildi

Malatya'da, jandarma tarafından düzenlenen operasyonda 3 bin 565 kök kenevir ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı. Kenevirler jandarma tarafından yakılarak imha edildi.

İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, Boran Mahallesi'nde uyuşturucu ticareti yapıldığı ve kenevir yetiştirildiği ihbarı üzerine harekete geçti. Jandarma tarafından belirlenen adrese düzenlenen operasyonda evde,  300 gram esrar ile 3 bin 565 kök kenevir ve ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Uyuşturucu ve av tüfeğine el koyan ekipler, keneviri yakarak imha etti. Gözaltına alınan Z.A., ise İl Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

------------------------------------

Kenevirin havadan drone görüntüsü

Ekipler

Yanan kenevir

Genel ve detay görüntüler

GÖRÜNTÜ BOYUTU: 59 MB

Haber-Kamera: Taha AYHAN-MALATYA-DHA

===================================

Etekli videosunu çeken arkadaşını sırtından bıçaklayarak öldürdü

KAHRAMANMARAŞ'ta Ali Osman Karataş (23), kendisinin etekli videosunu çektiği iddiasıyla aynı yaştaki arkadaşı Ahmet Şeker'i sırtından defalarca bıçaklayarak öldürdü. Şeker'in cesedi, 5 gün sonra polis sorgusunda suçunu itiraf eden Karataş'ın kız arkadaşının gösterdiği ormanlık alanda bulundu.

KSÜ Tıp Fakültesi yemekhanesinde çalışan Ahmet Şeker, perşembe günü işe gitmek için evden ayrıldı ve o saatten sonra bir daha kendisinden haber alınamadı. Yakınlarının ihbarı üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri araştırma başlattı. Yapılan çalışmada Ahmet Şeker'in son olarak Ali Osman Karataş ile görüştüğünü belirledi.

ÖLDÜRDÜKTEN SONRA EVİ TEMİZLEMİŞLER

Ahmet Şeker'in kaybolmasından iki gün sonra bir suçtan tutuklanarak cezaevine giren Karataş'ın evinde arama yapan polis, evin kısa bir süre önce temizlenmiş olduğunu fark etti. Bunun üzerine olay yeri inceleme ekipleri yaptıkları detaylı incelemede zemindeki fayansın aralarında ve duvarda yıkanmış kan lekeleri tespit etti. Polis, yaptığı çalışmada Ali Osman Karataş'ın kız arkadaşı Goncagül Uçar'ı yakaladı. Gözaltına alınan Uçar, sorgusunda olayı itiraf ederek Ahmet Şeker'i arkadaşı Ali Osman Karataş'ın bıçaklayarak öldürdüğünü, cesedini de Yedikuyular Yolu'nda ormanlık alana attıklarını söyledi.

Olay yerine giden polis, Ahmet Şeker'in cesedini buldu. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Şeker'in cansız bedeni otopsi için Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Morgu'na götürüldü. Haberi alan Şeker'in yakınları ise olay yerine gelerek gözyaşı döktü.

ETEKLİ VİDEOYU SİLMESİNİ İSTEMİŞ

Ali Osman Karataş'ın daha önce Ahmet Şeker'le alkollü ortamda bulunduğu, bu sırada Ahmet Şeker'in Karataş'ın etekli videosunu çektiği, cinayet gününde de Karataş'ın videoyu sildirmek istediğini fakat Şeker'in videoyu inkar etmesi üzerine olayın meydana geldiği iddia edildi. Öte yandan Goncagül Uçar'ın emniyetteki sorgusunun devam ettiği bildirildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

--------------------------------

Olay yeri

Cesedin ceset torbasına konulması

Cesedin taşınması

Tabuta konulması

Tabutun cenaze aracına konulması

Ölen şahsın ağlayan yakınları

Haber-Kamera: Ömer KOÇ / KAHRAMANMARAŞ, -

=======================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Şeker Karacabey Karataş Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title