Haberler

Denizli'de Zincirleme Trafik Kazası: 2 Ölü, 3 Yaralı

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Denizli'den İzmir istikametine giden 20 HA 319 plakalı otomobilin sürücüsü Ayhan Sert, Sarayköy ilçesi Beylerli Mahallesi mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, refüjdeki bariyerlere çarparak durabildi. Arkasından gelen Mehmet Çalışkan, idaresindeki 35 EPB 37 plakalı hafif ticari araç kaza yapan otomobile çarparak savrulurken, ardından gelen Şeref Keskin hakimiyetindeki 45 RA 5737 plakalı TIR da hafif ticari araca çarptı. Kazada hafif ticari araçta bulunan sürücü Mehmet Çalışkan ile yolcular Halil Çalışkan, Feride Çalışkan hafif yaralanırken, Selver Çalışkan ile Emine Çetin ise ağır yaralandı. Kaza yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, yaralıları ambulansla Sarayköy ve Denizli'deki hastanelere kaldırdı. Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ağır yaralı Selver Çalışkan ile Emine Çetin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralıların tedavisi sürüyor.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Çalışkan Sarayköy Denizli İzmir 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title