Haberler

Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi'ne Doğru

MHP Adana İl Başkanlığı, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi çalışmaları kapsamında "Cumhur İttifakı Millet Aklı Harekete Geçiyor" sloganıyla toplantı düzenledi.

MHP Adana İl Başkanlığı, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi çalışmaları kapsamında "Cumhur İttifakı Millet Aklı Harekete Geçiyor" sloganıyla toplantı düzenledi.

MHP teşkilatı seçim çalışmaları kapsamında "Cumhur İttifakı Millet Aklı Harekete Geçiyor" sloganıyla Büyük Buluşma Toplantısı gerçekleştirdi.

ASKİ Atatürk Spor Salonu'nda şehitler için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan toplantıda, yapılan Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından "Türkiye üzerine oynanan kirli oyunlar" başlığıyla hazırlanan sinevizyon gösterimi sunuldu.

MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, toplantıda yaptığı konuşmada, MHP'nin sadece bir siyasi parti olmadığını, MHP'nin bir dava, inanç hareketi olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem TBMM üyelerini belirlemek üzere 24 Haziran'da yapılacak seçimlerin, Türkiye'nin en kritik seçimleri olacağını dile getiren Yılmaz, bir ve beraber olup davalarını asla yere düşürmeyeceklerini, MHP'yi en güçlü şekilde TBMM'de temsil imkanı sağlacaklarını ve bu anlamda Adana'da tarih yazılacağını söyledi.

MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı ise 24 Haziran'da yapılacak seçimlerin, diğer seçimlerden biraz daha farklı olduğunu belirtti.

Bu noktada insanların bir çoğunun nasıl oy kullanacağını dahi bilmediğini ifade eden Varlı, bunun için bir an önce alanlara inip seçmenlerle buluşup nasıl oy kullanmaları gerektiğinin en doğru şekilde anlatılması gerektiğini, toplantının yapılış gayesinin de bu olduğunu kaydetti.

Varlı, daha sonra toplantıda nasıl oy kullanılacağını anlatarak, MHP'lilerin milletvekilli seçiminde "üç hilal"in üzerine, cumhurbaşkanı seçiminde de Recep Tayyip Erdoğan'a oy kullanılacağını söyledi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de Milliyetçi Hareket'in, diğer siyasi partilerle kıyaslandığında eşi, emsali olmayan bir siyasi hareket olduğunu savunarak, "Bugün MHP, Türkiye Cumhuriyeti devletinin bütünlüğü, Cumhuriyet'in kazanımları, milletimizin birliği için Türkiye'ye içeriden ve dışarıdan yapılan saldırılar neticesinde, 'Cumhur İttifakı' demiştir. Bu itifakın öncülüğünü, liderliğini, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yapmıştır." diye konuştu.

MHP MYK Üyesi Uğur Öztürk de yaptıkları toplantıyla Bozkurtlar'ın diyarı Adana'da seçim startını verdiklerini dile getirerek, MHP olarak Cumhur İttifakı'nın altına millet aklıyla imza attıklarını, cumhurbaşkanı adaylarının Recep Tayyip Erdoğan olduğunu, milletvekilli seçiminde ise Meclis'e 'Bozkurt sancağını' bir kez daha dikeceklerini söyledi.

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı da seçimlerde Adana olarak çok ama çok iddialı olduklarını kaydetti.

Seçim Komisyon Başkanı Ahmet Erdoğan da hızlı bir şekilde teşkilatlar ve yerel yönetimlerle istişare yaparak çalışmalara başladıklarını belirterek, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin işaret ettiği yolda ilerleyip var güçleriyle çalışacaklarını söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Mustafa Kemal Atatürk Muharrem Varlı Politika Güncel Haberler

title