Haberler

Çökertme Koyu son durum nedir? Çökertme Koyu'ndaki yangın söndürüldü mü? çökertme koyu nerede? Çökertme koyu son dakika!

Güncelleme:

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yer alan ve eşsiz güzelliğiyle bilinen Çökertme Koyu, vatandaşlar tarafından merak edilmekte. 3 gün önce başlayan yangın ile ilgili arama yapan vatandaşlar en çok "Çökertme koyu son dakika! Çökertme Koyu'ndaki yangın söndürüldü mü? Çökertme Koyu son durum!" konularını aratmakta. Peki, Çökertme koyu son dakika! Çökertme Koyu'ndaki yangın söndürüldü mü? Çökertme Koyu son durum nedir?

Dört bir yanından gelen yangın haberleri, Türkiye'nin doğal güzelliğini tehdit ediyor. Türkiye'nin birçok şehrinde başlayan yangınlar itfaiye ekiplerinin yoğun çalışmasıyla kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Bu yerlerden birisi olan ve geçtiğimiz yıllarda eşsiz güzelliğiyle dikkatleri çeken Muğla'nın Bodrum ilçesinde yer alan Çökertme Koyu, son dönemde vatandaşlar tarafından araştırılmakta. Çökertme Koyu'nda başlayan ve 3 gündür devam eden yangın ile ilgili bilgiler haberimizde.

ÇÖKERTME KOYU'NDA SON DURUM NEDİR?

Muğla'nın Bodrum ilçesi Ören Mahallesi'nden yaklaşık 20 km uzaklıktaki Bozcalı ile Çökertme Koyu arasında çıkan yangın ile ilgili bilgiler moralleri bozdu.Çökertme Koyu'na giriş jandarma ekipleri tarafından sivil araç girişine kapatılırken, sadece yangın söndürme çalışmalarına katılacak ekiplerin girişine izin veriliyor. El değmemiş güzelliğiyle büyüleyen eşsiz koyun yanmış ağaçlarla ve duman altındaki görüntüsü ise yürekleri sızlattı.

Yangının büyümesinin sebebi olarak denizden esen meltemin yerini nereden estiği belli olmayan Deli Mehmet rüzgarının alması gösteriliyor.

Çökertme Koyu son durum nedir? Çökertme Koyu'ndaki yangın söndürüldü mü? Çökertme koyu son dakika!

TÜM TESİS VE PLAJLAR KAPATILDI!

Kıyı şeridindeki tüm turizm tesisleri ve plajlar ise kapatıldı. Plaj işletmecisi Aykut Güney, 10 Ağustos'a kadar büyük işletmelerin randevularını iptal ettiğini söyledi.

Çökertme Koyu son durum nedir? Çökertme Koyu'ndaki yangın söndürüldü mü? Çökertme koyu son dakika!

3 UYGULAMA NOKTASI OLUŞTURULDU

Her yönden esen Deli Mehmet rüzgârının yangını karıştırması nedeniyle bütün koy alevlerle kaplandı. Milliyet'in haberine göre Çökertme Koyu'nda 3 uygulama noktası oluşturan jandarma ekipleri ise, sadece söndürme amaçlı araçlar ve su tankerlerinin bölgeye geçişine izin veriyor.

Çökertme Koyu son durum nedir? Çökertme Koyu'ndaki yangın söndürüldü mü? Çökertme koyu son dakika!

ÇÖKERTME KOYU NEREDE?

Yangınların en etkili olduğu yerlerden olan Çökertme Koyu, yangınlardan önce eşsiz güzelliğiyle büyülüyordu. Çıkan yangın haberlerinin ardından Çökertme Koyu'nun yer merak edilmeye başlandı. Muğla'nın Milas ilçesi sınırlarında bulunan Çökertme Koyu, Akyaka – Bodrum kıyı şeridi arasında kalıyor.

Çökertme Koyu son durum nedir? Çökertme Koyu'ndaki yangın söndürüldü mü? çökertme koyu nerede? Çökertme koyu son dakika!Çökertme Koyu konumu

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Bodrum Milas Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title