Haberler

CHP Sakarya Teşkilatı'nın Yeni Binasının Açılışı Yapıldı

CHP Sakarya Teşkilatı’nın yeni il binası, CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin katılımıyla açıldı.

CHP Sakarya Teşkilatı'nın yeni il binası, CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin katılımıyla açıldı.

Ankara Caddesi Şemsiyeli Park karşısında bulunan yeni il binasının açılış programına CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan ve çok sayıda partili katıldı. TEM gişelerinde partililer tarafından karşılanan Tekin, yeni teşkilat binasında partililere seslendi. Tekin, "Emeklilerle, esnafla, borçlularla, taşeron işçi ile ilgili AK Partini kimyasını bozacağız. Önümüzdeki günlerde bu projelerimizi de açıkladığımızda ne yapacaklarını şaşıracaklar. Emeklilere çok teşekkür ediyorum. CHP'nin sadece emekli projeden dolayı oyu yüzde 2 artmış. Diğer projelerimizi açıkladığımız da Türkiye CHP iktidarı ile rahat bir nefes alacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan Genel başkanımıza Berkin Elvan'ın ekmek aldığına dair belgeyi göster demiş. Hepiniz ekmek alıyorsunuz, sabahları bizde alırız hiç ekmek belgesi yok ama çok merak ediyorsan ekmeğimizi çalanların belgeleri bizde tonlarca var" diye konuştu.

Tekin, "İnşallah 8 Haziran'da yeni bir Türkiye ile uyanacağız. AK Parti'nin bütün kamuoyu yoklamalarında önümüzdeki süreçte iktidar olamayacağı çok belli. Bundan dolayıdır ki içlerinde büyük bir kavga ve panik var. Ama bu panikler kavgalar eğer bizim iç barışımızı bozacak şekilde gelirse bu çok tehlikelidir. Önümüzdeki günlerde çok ciddi iftiralar, çok ciddi rezillikler olabilir. Bütün toplumun uyanık olması lazım. Hiçbir şey Türkiye'nin geleceğinden önemli değildir. Bizim birinci öncülüğümüz Türkiye'nin birliği ve bütünlüğüdür" ifadelerini kullandı. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hilal Dokuzcan Gürsel Tekin Türkiye Sakarya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title