Haberler

CHP'li Yeğenden Erbakan'a 28 Şubat Ziyareti

Güncelleme:

CHP Fatih Belediye Başkanı Sabri Erbakan, 28 Şubat'ın yıl dönümünde sabahın erken saatlerinde amcası Necmettin Erbakan'ın mezarını ziyaret etti.

CHP Fatih Belediye Başkanı Sabri Erbakan, sabahın erken saatlerinde Merkezefendi Mezarlığı'na gelerek amcası Necmettin Erbakan'ın mezarını ziyaret edip, dua okudu.

"ONU HEDEFLERİNİ YERİNE GETİRMEYE ÇALIŞACAĞIZ YEĞENİ OLARAK"

Sabri Erbakan yaptığı açıklamada, " Türkiye'nin en değerli liderlerinden bir tanesiydi. Memleketini seven, ulusunu seven ve vatanı için hep mücadele eden bir insandı. Biz de onun izinde devam ediyoruz. İnşallah onun da hedeflerini biz de yerine getirmeye çalışacağız bir yeğen olarak. Allah gani gani rahmet etlesin. Çok büyük hizmetleri olmuştur bu ülkeye. Ama maalesef insanlar onun kıymetini öldükten sonra anlamışlardır. Ben gani gani rahmet diliyorum" dedi.

"BÜTÜN HAYATI MÜCADELE İÇİNDE GEÇMİŞTİR"

Necmettin Erbakan'ın hayatının mücadelelerle geçtiğini vurgulayan Sabri Erbakan, "Tabii sadece 28 Şubat'ta değil bütün hayatı mücadelelerle geçmiştir. Her zaman bu mücadeleleri vermiştir. 28 Şubat'ta tabi bunların önemlilerinin bir tanesidir ve zaten Türkiye'nin bütün genel yapısı 28 Şubat'tan sonra değişmiştir.

"RAHMETLİ AMCAMIN İZİNDEN GİTMEYE ÇALIŞACAĞIM"

Ben her şeyden önce ülkemin bundan sonra var olması için çalışmaya devam edeceğim. Rahmetli amcamın da izinden gitmeye devam edeceğim" şeklinde konuştu.

Sabri Erbakan ve beraberindekiler daha sonra mezarlıktan ayrıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Necmettin Erbakan 28 Şubat Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title