Haberler

CHP'li Öztrak: "Her Şeyi Kendi Aramızda Demokratik Bir Şekilde Halledeceğiz"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, her şeyi kendi aralarında demokratik bir şekilde halledeceklerini ifade ederek, "Kimseye ’bunlar böyledir, birbirlerine düşerler kavga ederler’ dedirtmeyeceğiz" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, her şeyi kendi aralarında demokratik bir şekilde halledeceklerini ifade ederek, "Kimseye 'bunlar böyledir, birbirlerine düşerler kavga ederler' dedirtmeyeceğiz" dedi.

1 Kasım Genel Seçimlerinde Tekirdağ'da CHP'den milletvekili seçilerek parlamentoya girmeye hak kazanan Faik Öztrak, Candan Yüceer ve Emre Köprülü mazbatalarını aldı. Tekirdağ Adliyesi'nde gerçekleştirilen mazbata törenine katılmak üzere gelen 3 milletvekili, CHP Tekirdağ İl Teşkilatı tarafından karşılandı. Milletvekili Faik Öztrak, Candan Yüceer ve Emre Köprülü'ye mazbatalarını Tekirdağ İl Seçim Kurulu Başkanı Ali İhsan Kıvrak ve Tekirdağ İl Seçim Kurulu Üyesi Naci Ergin takdim etti.

Mazbata töreninin ardından konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, her şeyi kendi aralarında demokratik bir şekilde halledeceklerini dile getirerek, "Bizim birbirimize düşmememiz lazım, süreçleri demokratik bir şekilde takip etmemiz lazım. Önümüzdeki dönem zor bir dönem çünkü diğer muhalefet partileri bu seçimden örselenmiş bir biçimde çıkarken Cumhuriyet Halk Partisi örselenmedi. Millet dedi ki senin yerini koruyorum ama sen de bu görevini yapmaya devam et. Biz çok dikkatli bir biçimde muhalefet görevini yapacağız. Kimseye şunu dedirtmeyeceğiz 'Bunlar böyledir, birbirlerine düşerler, kavga ederler.' Her şeyi kendi aramızda demokratik bir şekilde halledeceğiz. Gözümüz de iktidarın üzerinde olacaktır. Tekirdağ için Tekirdağ'a hizmet edebilmek için elimizi tüm milletvekili arkadaşlarımıza uzatıyoruz. Tekirdağ söz konusu olduğu zaman bir araya gelebilmeliyiz" dedi.

Öztrak, ayrıca seçimlerin Tekirdağ'a ve tüm Türkiye'ye hayırlı olmasını dileyerek, "Bugün mazbatalarımızı aldık. Bu mazbatalar aslında bize ait değil. Bu mazbatalar öncelikle örgütümüzün, sonra bizimle beraber savaşan arkadaşlarımızın, il teşkilatımızın ve Tekirdağ sayesinde alınmıştır. Sorumluğumuz tüm Tekirdağ'dır. 1 Kasım seçimleri yapılmadan önce ben bu seçimin başkanlığı geri getirmek için yapılıyor dedim. O dönemlerde iktidar partisi başkanlık lafını ağzına dahi almadı. Biz ne dediysek onu söylediler. Dediler asgari ücreti artıracağız, emekliye ilave para vereceğiz gibi bizim söylediklerimizi tekrar ettiler. Bugün neyi konuşuyorlar peki başkanlık sistemini. başka hiç bir şeyi konuşmuyorlar. Bundan sonra çok dikkatli olmak zorundayız, atılan adımların hepsini dikkatle izlemek zorundayız. Türkiye adım adım başka bir yere götürülmek isteniyor" ifadelerini kaydetti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Candan Yüceer Emre Köprülü Faik Öztrak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title