Haberler

CHP'li Heyete Ytso Başkanından Sitem

CHP milletvekillerinden oluşan heyeti ağırlayan Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Başkanı Tahsin Becan, “Yalova’da kaç iş yeri kepenk kapattı, kaç işçi çıkartıldı” diye soran CHP PM Üyesi Turan Hançerli’ye sitem etti.

CHP milletvekillerinden oluşan heyeti ağırlayan Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Başkanı Tahsin Becan, "Yalova'da kaç iş yeri kepenk kapattı, kaç işçi çıkartıldı" diye soran CHP PM Üyesi Turan Hançerli'ye sitem etti. Becan, "Kepenk kapattı, adam çıkardı diyerek motivasyonu bozarsak hepimiz batarız" dedi.

Kocaeli Milletvekili Tahsin Tayan, Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Yalova Milletvekili Özcan Özel, CHP PM Üyesi Turan Hançerli ve İl Başkanı Bahar Doğan'dan oluşan heyet YTSO'yu ziyaret etti. Ziyarette CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından hazırlanan mevcut ekonomik durum ve çözüm yolları kitapçığını YTSO Başkanı Tahsin Becan'a sunan Tahsin Tayan, "Bugün YTSO'dan başlayarak bütün odaları ziyaret edeceğiz. CHP Genel Merkezi tarafından belirlenen heyetle günü Yalova'da geçireceğiz. Kılıçdaroğlu ve ekonomi heyetinin hazırladığı raporu getirdim. Ülkenin yaşadığı ekonomik sıkıntıların sebepleri ve Kılıçdaroğlu'nun çözüm önerileri bu kitapçıkta yer alıyor. Ülkemiz ekonomik anlamda zor bir süreçten geçiyor. Biz de bunu sanayi kentlerinde sanayi kuruluşları ve STK'lara anlatmaya çalışıyoruz. Aynı zamanda anlatılanları sizlerin de değerlendirerek mevcut hükümeti uyarmanız gerektiğini düşünüyoruz. Hükümetin yanlış politikaları ülkeyi bu duruma getirdi. Rant ve inşaat sektörünün bu ülkeyi taşıyamadığını anlamak gereklidir" dedi.

Hançerli ise, kaç işletmenin kepenk kapattığını ve kaç işçi çıkartıldığını sordu. Bunun üzerine konuşan Becan, "Bundan sonra daha çok çalışıp fazla masraflarımızı kısacağız. Ama mecbur kalmazsak, işçi çıkartmak, eleman çıkartmak en son çare olmalı. Onların da bakmak zorunda olduğu aileleri var. Bizler 100 TL kazanıyorsak 50 TL kazanalım, 50 TL harcayalım sıkıntı yok. Artık bu başımıza geldi. Buna katlanmak zorundayız. Hep birlikte olmak zorundayız. Yoksa kepenk kapattı, adam çıkardı diyerek motivasyonu bozarsak hep beraber bu gemide batarız" sözleri odada buz gibi bir havanın esmesine sebep oldu.

CHP heyeti ardından bir süre daha oturup odadan ayrıldı. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title