Haberler

CHP Heyeti Sur İlçesini Gezerek İncelemelerde Bulundu

Güncelleme:

Cumhuriyet Halk Partisi Diyarbakır milletvekili adayları, sokağa çıkma yasağının kaldırılmasının ardından Sur ilçesini gezerek incelemelerde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Diyarbakır milletvekili adayları, sokağa çıkma yasağının kaldırılmasının ardından Sur ilçesini gezerek, incelemelerde bulundu.

CHP Diyarbakır milletvekili adayları Aslı Açıkgöz, İlhan Baran ve Hamit Fidan ile il örgütü üyeleri, Sur ilçesini gezerek, incelemelerde bulundu. Ziyarette kısa bir açıklama yapan CHP Diyarbakır milletvekili adayı Aslı Açıkgöz, izlenimlerinin pek de iç açıcı olmadığını belirterek, çıkan olaylar nedeni ile yaklaşık yüz evin kullanılamaz hale geldiğini söyledi. Vatandaşların sokağa çıkma yasağı boyunca zor anlar yaşadığını kaydeden Açıkgöz, "Kazılan hendekler ve bu hendeklerin gelişi güzel kapatılması sokaklarda yürümeyi engelliyor. Evlere isabet eden kurşunlardan da anlayacağımız üzere çok şiddetli çatışmalar yaşanmış ve halk zarar görmüş. Biz her zaman vatandaşımızın yanında olacağız. Evleri gezerek halkın sorunlarını dinliyoruz. Sorunun çözümünün takipçisi olacağız" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Aslı Açıkgöz İlhan Baran Diyarbakır Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title