Haberler

Cengiz Küçükayvaz Tiyatrosu

İçi para dolu bir çanta başka bir çantayla karışırsa ne olur?

2012-2013 TİYATRO SEZONUNUN YENİ OYUNU

'BU PARA BAŞKA PARA'

(FUNNY MONEY-KOMİK PARA)

YAZAN Ray COONEY

ÇEVİREN Haldun DORMEN

YÖNETEN Cengiz KÜÇÜKAYVAZ

KOMİK PARA

YAZAN:Ray Cooney

ÇEVİREN:Haldun Dormen

BU PARA BAŞKA PARA

Tür : Komedi-2 perde

Yönetmen : Cengiz Küçükayvaz

Süre : 2 saat 15 dk.

Oyuncular :

HENRY : Cengiz KÜÇÜKAYVAZ

JEAN : Züleyha KARYAĞDI

VİC : Teoman MERMUTLU

BETTY : Çisil ORAL

DAVEN : Barış AKKOYUN

SLATTER : Cevher GÜZEY

BILL : Uğur İZGİ

CONTA : Tarık KARYAĞDI

Teknik Ekip :

Genel Koordinatör :Tarık Karyağdı

Sahne Sorumlusu :Ramazan Kanur

Kostüm :Züleyha Karyağdı

Aksesuar :Edip Aslan

KOMİK PARA(FUNNY MONEY)

'BU PARA BAŞKA PARA'

İçi para dolu bir çanta başka bir çantayla karışırsa ne olur?Ortalık karışır….

İşin içine birde meraklı komşular,polis ve saçma bir taksici de karışırsa ne olur?Ortalık daha da karışır….

Olaya paranın gerçek sahibi bir mafya adamı da karışırsa ne olur? Artık durum içinden çıkılmaz bir hal alır…

Küçük bir memurun hayatı boyunca çalışarak biriktiremeyeceği bir parayla karşı karşıya kaldığını düşünün…Henry Perkins'in para için verdiği bu mücadele ve dolambaçlar seyirciyi 2 saatlik bir kahkaha tufanının içine çekiyor….

Cengiz Küçükayvaz Tiyatrosu sezonun en iddialı ve komik oyunu olan 'Kolay Para'(Bizdeki adıyla BU PARA BAŞKA PARA ) isimli farsıyla 2012-2013 tiyatro sezonunu açıyor.

İngiltere'de ve birçok ülkede kapalı gişe oynayan bu oyun,televizyon ve sinema dünyasının en komik oyuncuları ve Cengiz Küçükayvaz'ın yorumuyla şimdi Türkiye'de birçok sahnede oynanmaktadır…

Oyun 21 Şubat Salı günü 16.30 ve 20.30 saatlerinde Süleyman Demirel Konferans Salonu'nda Çanakkale izleyicisiyle de buluşacak. YDS Akademi ana sponsorluğunda gerçekleşecek oyunun biletleri, YDS Akademi, Pizzeria Di Napoli saat kulesi ve kordon şubeleri ve oyun günü salon girişindeki gişelerden temin edilebilir.

NOT: Cengiz Küçükayvaz ve ekibi, oyun günü saat 13.30'da Pizzeria Di Napoli saat kulesi şubesinde yemekten sonra basın mensuplarıyla kısa bir söyleşi yapacaklardır.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Cengiz Küçükayvaz Züleyha Karyağdı Haldun Dormen Teoman Eğitim Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title