Haberler

Cem Uzan'dan eşine büyük jest! Öyle bir şey yaptı ki...

Güncelleme:

Gazeteci Arif Hür, Fransa'da yaşayan iş insanı Cem Uzan'ın eşi Fanny Blanchelande'ye yaptığı büyük jesti açıkladı. Peki yıllardır Fransa'da firari olarak yaşayan Cem Uzan, Türkiye'ye dönebilecek mi? İşte tüm detaylar...

İşte gazeteci Arif Hür'ün dikkat çeken o yazısı:

" Fransa'da kendi deyimiyle 'sürgün' hayatı yaşayan Cem Uzan'ın adı geçtiğimiz aylarda 28 yaşındaki model Gabriel Tevainyte ile anılmıştı. Fanny Blanchelande ile evliliğinde kara bulutlar dolaştığı iddia edilen Uzan, ihanet iddialarını kesin bir dille yalanlamıştı.

Yaklaşık 12 yıldır Fransa'nın başkenti Paris'te yaşayan Cem Uzan, basına yansıyan ihanet ve ayrılık haberlerinden sonra üzüntü yaşayan eşi Fanny Blanchelande'nin gönlünü almak için kesenin ağzını açmış.

Uzan, eşine yaklaşık 60 bin TL değerinde 'Cartier' marka saat hediye etmiş.

EŞİNİN GÖNLÜNÜ ALDI

Takı tasarımcısı olan Fanny Blanchelande, bu sürpriz hediye karşısında mutluluktan havalara uçmuş. Bir zamanlar 16 milyar dolarlık servete hükmettiği iddia edilen Cem Uzan için bu rakam çok kayda değer değil tabi. Eee ne demişler? Zenginin malı, züğürdün çenesini yorarmış...

EV BAKIYORLAR

Bu arada Paris'te yaşayan Uzan ve eşinin Fransız Rivierası'nda ev baktığını ve aradıkları evi buldukları takdirde yılın bir bölümünü burada geçirecekleri de gelen bilgiler arasında... Ne diyelim Allah mutluluklarına zeval vermesin..."

CEM UZAN, TÜRKİYE'YE DÖNEBİLECEK Mİ?

Yaklaşık 12 yıldır Fransa'nın başkenti Paris'te yaşayan Cem Uzan, " Türkiye'ye dönmeniz için ne gerekiyor?" sorusuna, "Çok basit, uyduruk hakimlerin, karı-koca mahkemelerinin verdiği mahkümiyetler var. Bunların toplamı aşağı yukarı 42 sene!

Ben Türkiye'den çıktığımda hayatımın tehdit altında olduğu bana söylenmişti. Ondan sonra dönmeyeyim diye mahkümiyet kararları uyduruldu. Bu kararlar yürürlükte olduğu sürece Türkiye'ye dönmem mümkün değil. Kararlar kaldırıldığında muhakkak döneceğim." cevabını verdi.

Cem Uzan, 2012'de takı tasarımcısı Fanny Blanchelande ile evlenmişti.

Ünlü iş insanı Cem Uzan'ın Emre, Yasemin, Dilara ve Sinan adında 4 çocuğu bulunuyor.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Cem Uzan Türkiye Fransa Paris Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title