Haberler

    Casillas Coştu, Real Üç Puanı Kaptı: 2-1

    Sevilla ataklarında kalesinde devleşen Casillas gecenin yıldızlarından olurken, Real Madrid evinde üst üste sekizinci galibiyetini aldı.

    İspanya La Liga'da erteleme maçında Real Madrid, Santiago Bernabeu'da güçlü Sevilla'yı konuk etti. Los Galacticos'un Kulüpler Dünya Kupası maçları nedeniyle mücadele ileri bir tarihe ertelenmişti. SEVILLA OYNADI, REAL ATTIMücadeleye istekli başlayan Sevilla, geçen sene bu sahada alınan farklı mağlubiyetin intikamını almak için çıktı belli oluyordu. Çok adamla hücum eden konuk ekip, rakibine kıyasla oldukça efektif bir futbol ortaya koydu. Ancak üst üste net fırsatlardan yararlanamayan Endülüs ekibi, atamayana atarlar mottosu sonucu kalesinde golü gördü.12'de Marcelo'nun sol kanattan içeriye ortasında, sağ tarafta kendisini unutturan James, çizgi halindeki savunmanın arkasına çok güzel sarktı ve altıpas önünde uçarak kafayı vurarak kaleci Beto'yu mağlup etti.Golü Real bulmasına karşın net pozisyonlar kaçırmaya devam eden Sevilla oldu. 18'de Iborra savunmanın arkasına atılan pasa iyi hareketlendi ve Casillas'ı geçtikten sonra topu kaleye tıkladı ancak direkten dönen top tekrar oyun alanına döndü. 22'de ise Vitolo, ceza alanı içinde enfes bir vole çıkarsa da Casillas kalesinde gole izin vermeyerek maça damga vurmaya devam etti.JESE AFFETMEDİ36'da bu sefer sahneye Jese çıktı. Bacca'nın hatalı geri pasında araya giren Isco, hızla ceza alanına yöneldi. Önü kapalı olduğu için sağından gelen Benzema'nın önüne bıraktı. Fransız yıldız, kale yerine tekrar Isco'yu düşündü. Isco topun kontrolünü sağlayamadı ancak soldan gelen Jese'nin önüne açmayı bildi. O noktada da Jese'ye sadece vurmak kaldı: 2-0İlk dakikalarda Sergio Ramos ve ilk yarım saat dolarken James'in sakatlıklarına, Sevilla kalecisi Beto'nun Benzema ile çarpışması sonucu maça devam edememesi eklenince devre üç zorunlu değişiklik ve iki golle tamamlandı.CASILLAS DEVLEŞMEYE DEVAM ETTİİlk devrenin kopyası bir ikinci yarı oynandı ancak tek fark gol sesi çıkmaması oldu. Her iki takım da önemli pozisyonlar yakaladı ancak ağları havalandırmayı başaramadılar. Devrenin en tehlikeli pozisyonlarından birinde, Sevilla 59'da yine Casillas'ı geçmeyi beceremedi. Sol kanattan yapılan ortada Iborra yakın mesafede ayak içiyle tamamlamak istedi ancak Casillas o noktaya çok iyi uzanarak topu çıkarmasını bildi.Devrenin başlangıcından itibaren Bale'in kaçırdığı goller, Real cephesinde tepki toplarken, Galli yıldız sürekli yanlış tercihlerde bulunarak gol atamamanın verdiği baskıyı omuzlarında fazlasıyla hissetti.SEVILLA UMUTLANDI AMA...Son 10 dakikaya girilirken, Sevilla baskılı oyununun ilk meyvesini aldı. Vitolo'nun ceza alanı sol tarafından sıfıra inerek çevirdiği atakta, ön direkte Iago Aspas'a sadece dokunmak kaldı ve farkı bire indirdi.Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmazken, Real evinde üst üste sekizinci galibiyetine imzasını attı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Real Madrid Casillas Beto Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title