Haberler

Carrefoursa, Geleceğin Hipermarketini Marmara Park'ta Açtı

Sabancı Holding ve Carrefour iştiraki CarrefourSA, 11 milyon lira yatırımla yenilediği Marmara Park CarrefourSA Hiper'i Beylikdüzü'nde hizmete açtı.

Perakende sektörü markası CarrefourSA, 8 bin 500 metrekarelik alanıyla Beylikdüzü'nün en büyük hiper marketi olma özelliğine sahip Marmara Park CarrefourSA Hiper'i yenileyerek tüketicileriyle buluşturdu.

Yenilenen hipermarketiyle CarrefourSA, taze gıda, kasap ve balık reyonundan fırına, ev dünyasından bahçe malzemeleri ve tekstile kadar 40 bini aşkın ürün çeşidiyle hesaplı ve keyifli alışverişin adresi olacak.

Drone'ların havada test edilebileceği bir Drone kafesine de sahip olan Marmara Park CarrefourSA Hiper'de, 3 boyutlu yazıcılardan robotlara kadar teknolojik ürünler de bulunacak..

Marmara Park CarrefourSA Hiper, hızlı kasa ya da işitme engellilere yönelik uygulamalarıyla da dijital bir market olarak hizmet verecek.

"Bir mahalle havası olacak"

CarrefourSA Genel Müdürü Hakan Ergin, açılışta yaptığı konuşmada, CarrefourSA olarak tüketicilerine hijyenik ve kaliteli bir şekilde bol ürün çeşitliliği sunmak için marketlerinde yeniliklere imza attıklarını söyledi.

Ergin, İstanbul'un kentleşme oranı yüksek ilçelerinden biri olan Beylikdüzü'ndeki hipermarketlerini, 11 milyon lira yatırımla yenileyerek tüketicileriyle buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Beylikdüzü'nün İstanbul için önemli bir yerde konumlandığını belirten Ergin, şunları kaydetti:

"Bugün için büyümenin devam ettiği Beylikdüzü, hem TEM Otoyolu hem de D100 Karayolu ile ulaşılabilen, bunun yanı sıra metrobüs ve metro ile ulaşım imkanı da bulunan bir ilçe. Bu çerçevede, hem kolay erişimi hem de 8 bin 500 metrekare alanı sayesinde sunduğu 40 binden fazla ürünüyle Marmara Park CarrefourSA Hiper, tüketicilerimizin aileleriyle birlikte gün boyu tüm ihtiyaçlarını giderebileceği bir yaşam alanı olarak planlanarak yenilendi. Alanı ve ürün çeşitliliğiyle adı gibi hiper olan Marmara Park CarrefourSA Hiper, hem bulunduğu bölgedeki hem de çevre ilçelerdeki tüketicilerimiz için bir mahalle havasında olacak."

Hakan Ergin, bu hipermarkette yaklaşık 250 çalışana istihdam sağladıkları bilgisini vererek, diğer mağazalarında da yenilenme olacağını dile getirdi.

Yakında İstanbul'da yeni bir hipermarket daha açacaklarını belirten Ergin, bu yılın beklentileri doğrultusunda gittiğini söyledi.

"Ne lazımsa hipermarketimizden karşılanabilecek"

CarrefourSA Hiper Satış Direktörü Şenol Arpacı ise İstanbul'un büyüyen ve gelişen bölgelerinden Beylikdüzü'ndeki hipermarketlerini tüketicilerin talepleri doğrultusunda alışveriş keyfini artırmak, zaman kazandırmak ve daha etkin hizmet vermek amacıyla baştan aşağı yenileyerek bir marketten öte yaşam alanı haline getirmeye özen gösterdiklerini dile getirdi.

Alışılagelmiş bir CarrefourSA hipermarketinin dışında, yenilenen marketlerinde birçok farklılığa imza attıklarını anlatan Arpacı, şöyle devam etti:

"Tüketicilerimize yılın her günü taze ve bol çeşidiyle sebze meyve sunuyoruz. Fırınımızda baget ekmeklerden organik ürünlere farklı türde unlu mamuller yer alıyor. Şarküteri ve kasap reyonlarımızda farklı damak tadı arayanlara değişik lezzetler sunuyoruz. Balık reyonumuzda sezonda 85, sezon dışında da 60 türde balık bulunduruyoruz. Alanı itibarıyla hipermarketimizin orta koridorunu indirimli ürünlerden oluşturuyor, miktar olarak büyük gramajlı ürün satın almayı tercih edenlere bu çerçevede alternatifler sunuyoruz.

Gıdanın yanı sıra özellikle tekstil reyonumuz da yeniliklerin gözlendiği bir diğer alan. Burada ev tekstilinden kıyafete, ayakkabıdan perde veya halı gibi eşyalara kadar çok ve çeşitli ürünlere yer veriyoruz. Teknoloji konusunda Türkiye'nin en büyük Drone kafesine sahibiz. Tüketicilerimiz dilerlerse istedikleri drone'ları havada test edebilecek. Bunun yanı sıra teknoloji reyonumuzda 3 boyutlu yazıcılardan robotlara kadar farklı ürünlerin satışını gerçekleştiriyoruz. Tüketicilerimize teknoloji reyonumuzda satın almak istedikleri ürünü deneme imkanı sağlıyoruz."

Şenol Arpacı, çok geniş bir ürün gamıyla tüketicilerin günlük ya da haftalık ihtiyaçlarını hesaplı bir şekilde karşılarken keyifli bir alışveriş ortamı sunduklarını ifade etti.

"Dijital ekranlarla iletişim kuruyoruz"

Artık hızlı kasayla tüketicilerine zaman kazandırdıklarını belirten Arpacı, market içinde yer alan dijital ekranlar sayesinde tüketicilerile iletişim kurarak ihtiyaçlarına daha hızlı cevap vereceklerini bildirdi.

Arpacı, "Kasa hattımızda yer alan sinyal sistemi ile aktif durumda olan kasalarımızı belirtiyor ayrıca işitme engelli müşterilerimiz için kullandığımız sistemler ile alışveriş kolaylığı sağlıyoruz. Böylelikle geleceğin marketi diyebileceğimiz dijital bir mağazacılığa imza atıyoruz." şeklinde konuştu.

Yeniliklerine reyonların dışında da devam ettiklerini aktaran Arpacı, "Yakın zamanda, tüm malzemelerini taze taze marketimizden temin ederek hazırlanmakta olan zengin menüsü ile hizmet vermeye başlayacak Lezzet Arası restoranımız ile marketimizde çiçekçi, kuaför salonu ve çocuklar için oyun alanı planlıyoruz." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Beylikdüzü İstanbul Marmara Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title