Haberler

Eşini zincire bağlayıp tırnaklarını söken koca, işkence için özel oda yapmış

Güncelleme:

Şanlıurfa'da meydana gelen olayda, yabancı uyruklu olan 40 günlük hamile eşi Mirvet N.'yi eve kilitleyip zincire bağlayarak kerpetenle tırnaklarını çeken İlyas A.'nın, işkence yapmak için özel oda kurduğu tespit edildi. Odanın içine giren polisler duvarda ve eşyalarda kan izi buldu.

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde bağlı Akşemsettin Mahallesi'nde dün meydana gelen olayda, sokakta kanlar içerisinde olan kadını gören vatandaşlar olayı polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerinde gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından kadını Balıklıgöl Devlet Hastanesine götürdü. Burada tedavi altına alınan kadın, durumu ağır olduğu gerekçesiyle yoğun bakıma alındı.

Hastaneye gelen polisler yaptığı araştırma kapsamında, İlyas A. isimli şahsın, yabancı uyruklu 40 günlük hamile eşi Mirvet N.'yi eve kilitleyip zincirle bağladıktan sonra günlerce işkence yaparak kerpetenle tırnaklarını çektiği öğrenildi.

Eşini zincire bağlayan koca işkence uygulamak için özel oda yapmış

Bunun üzerine mahalleye gelen polis ekipleri, çevrede yaptığı araştırmadan sonra olayın orada yaşanmadığını tespit etti. Olay yerinin belirlenmesi ve İlyas A.'nın yakalanması için 20 kişilik bir ekip kuruldu. Kurulan ekip mahallede bulunan birçok evde inceme yaptı.Yapılan araştırmalar sonucu işkence olayının yaşandığı evin kadının bulunduğu yerden yaklaşık bir kilometre ileride olduğu belirlerken, İlyas A.'nın izini bulan polisler şahsı şehir merkezinde gözaltına aldı.

Eşini zincire bağlayan koca işkence uygulamak için özel oda yapmış

EVDE GİZLİ ODA BULUNDU

Gittikleri evde adamın diğer eşi Şinda El M.'nin yaşadığını belirleyen polis ekipleri, binada inceleme yaptı. Yapılan incelemede evin çatısında üstü halı ve kilimlerle kapatılan derme çatma bir oda olduğu belirlendi. Odanın içerisinde ve binada detaylı inceleme yapan polisler, duvarlarda, sopa, halı ve yastıkta kan izleri buldu. Evdekilerin ifadesini alan polisler cani kocanın yeğeni Halil A.'yı da gözaltına aldı.

Eşini zincire bağlayan koca işkence uygulamak için özel oda yapmış

AMCASINA KAÇMASINI SÖYLEMİŞ

İlyas A.'nın evin üzerinde yaptığı derme çatma odada eşi Mirvet N.'ye sürekli işkence yaptığı belirtildi. Dün akşam saatlerinde mahallede polis sireni duyan ve o esnada evde olan cani adamın yeğeni Halil A.'nın amcasına kaçmasını söylediği, kendisinin de kadını zincirlerden kurtarıp sokağa bıraktığı iddia edildi. Kadının da kaçarak oturduğu eski mahallesine gittiği ve eski komşularından yardım istediği, komşuların araması üzerine bölgeye sağlık ekipleri ile polislerin geldiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Şanlıurfa Eyyübiye Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (44)

Biryol:

Bu katlleri asmayip daha nereye kadar besliyecegiz bunlara kesin idam getirilmelidir idaaaaammmm.

52
5
yanıtYanıtla
KORKUSUZ:

Bunu iki gün sonra serbest bırakırlar siz bize verin ona yeni tırnaklar takarız. Sökmem söz Onu Volverin Yaparım Lütfen bana verin.

23
7
yanıtYanıtla
ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM:

BU NEYİN ÇOCUĞU ACABA ÇOK MERAK EDİYORUM. . . . . KARŞISINDAKİNİN BİR İNSAN (ACİZ KADIN ) OLDUĞUNU GÖRMEYECEK KADAR FİRAVUNLAŞMIŞ. . . GÜCÜNÜ SURİYEDEKİ ÜLKESİNİ İŞGAL EDEN YABANCI GÜÇLERE KARŞI GÖSTERSEYMİŞ YA PİC. . .

28
1
yanıtYanıtla
GÖKTURK:

HAYVANLAR BU YARATIKTAN ÇOK DAHA ONURLUDUR.BUNA HER CEZA AZ GELİR CANAVARCA ALÇAKÇA BİR DAVRANIŞ

24
4
yanıtYanıtla
N.Y:

İNSAN DEMEYİN BÖYLE ŞEYLER YAPANLARA HAYVANDA DEMEYİN HAYVANA HAKARET OLUR AMA CAYDIRICI BİR CEZA YOKKİ YAP HABERŞERE KONU OL HAPİSHANELERDE YE İÇ YAT

25
1
yanıtYanıtla
xy:

kendi icimizdede boyleleri var diyen troller...bizde olmasi demek multeci adı altinda bu asalaklari ulkemizde kabul etme zorunluluğunu getirmiyor. Hepsinin acilen gonderilmesi icin devletimizin gerekeni yapması gerekiyor.

19
6
yanıtYanıtla
Hakan:

Burda mesele suriyeli türk meselesi değil insan vicdan insanlık meselesi, bizim ülkemiz de de neler var kusura bakmayın komşusunun karısından çocuk yapanlar, gencecik kızları işkenceyle öldürenler bunların haberleri daha çok taze bunlar suriyeli değil, iğneyi önce kendine batırman sonra ayrım yapman gerek

19
6
yanıtYanıtla
Hakkı:

Kadın boşanmasın idare etsin sonra böyle ya işkence görsün yada ölsün ama şikayet etmesin boşanmasın. Yada kocasını bırakıp başka eve gitmesin. Ülkede ayı çoğaldı..

23
1
yanıtYanıtla
ASLI:

BU DOMUZ MÜSLÜMANSA EĞER KISAS YAPILSIN, YOK DEĞİLDE ZEHİRLİ İĞNE İLE UYUTULSUN, ONUDA YAPMIYORSANIZ CANI YANAN KADINLAR OLARAK BİZ VERİRİZ CEZASINIIIIII. . .

20
2
yanıtYanıtla
Hamza:

Tam müslüman

yanıt2
yanıt6
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title