Haberler

Çanakkale'de Ramazan

Hastane personeli iftarda bir araya geldi

Biga Özel Can Hastanesi yönetim kurulu, hastane ortakları, hekimler ve hasta yakınlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Başhekim Salim Topsever, hastane bahçesinde verilen iftarda yaptığı konuşmada, hastanenin 4. kuruluş yıl dönümünde düzenledikleri iftar yemeğinde bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Biga Özel Can Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedat Çakır da sürekli gelişen ve değişen sağlık sektörünü ve teknolojiyi yakından takip ettiklerini belirterek, emeği geçen çalışanlara teşekkür etti.

-İÇDAŞ Lapseki'de 3 bin kişiye iftar verdi

İÇDAŞ'ın, Lapseki sahilinde verdiği iftara, 3 bin kişi katıldı.

İftar öncesinde sahile kurulan sahnede semazenler gösteri sundu. İÇDAŞ Biga Çelik Tesisleri Direktörü Fuat Erkan Tekin, yaptığı açıklamada, Ramazan ayı süresince değişik yerlerde iftar vererek, vatandaşlarla birlikte olduklarını söyledi.

Lapseki'de verdikleri iftar yerinin çok güzel olduğunu belirten Tekin, "Biz 2 bin 500 kişiyi hedeflerken, bu sayı 3 binlere ulaştı. Bu bizi ayrıca mutlu etti. Allah kabul etsin" dedi.

İftara,  AK Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir, Lapseki Kaymakamı İsmail Ayhan Tavlı, Lapseki Belediye Başkanı Gani Mehmet Ekim, Çardak Belediye Başkanı Basri Ulaş, AK Parti İlçe Başkanı Murat Gürşen, İl genel meclis üyeleri Eyüp Yılmaz ve  Ayhan Aslan da katıldı. - Çanakkale

Kaynak: AA / Yerel

Sedat Çakır Çanakkale Lapseki Biga Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title