Haberler

Çalıkan: Ayrımcılığa Son Vereceğiz

Güncelleme:

MHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan, herkese eşit ve adil hizmet götüreceklerini söyledi.

MHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan, herkese eşit ve adil hizmet götüreceklerini söyledi

Çalışkan, Akkapı Mahallesi'ndeki seçim ofisinde halka hitap etti. Bugüne kadar Seyhan'da hep ayrımcılık yapıldığını ifade eden Çalışkan "Yöneticiler Seyhan'da ayrımcılık yaparak hizmet götürmediler. Ancak 30 Mart'tan sonra bu tablo değişecek. Bu düşünceye son verip adil ve eşit hizmeti getireceğiz. Herkes 3 ortak paydada buluşuyor. Yaradılış olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak ve hemşeri olarak 771 bin Seyhanlı eşittir. Biz kimsenin sosyal, ekonomik, dini, etnik yapısına ve cinsiyetine bakmadan herkese eşit hizmet götüreceğiz. Böylelikle sosyal adaleti sağlayacağız. Biz Seyhan'da yaşayan herkesi kardeş biliyoruz. Bu düşünceyle hizmet yapacağız" dedi.

Sözleri alkışlarla kesilen Çalışkan MHP Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı, MHP Meclis üyesi adayları Yunus Develi, Yalçın Akyol ve Kenan Sensalıver'in de katıldığı toplantıda gördüğü ilgiden memnun kaldı. Çalışkan ayrıca MHP saflarına katılan AK Parti Akkapı Mahalle temsilcisi Erdem Barış'ın rozetini taktı.

ÇALIŞKAN TMMOB İKK ÜYELERİNİN GÖRÜŞLERİNİ ALDI

STK Temsilcilerinin görüşlerine önem veren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan, TMMOB İKK üyeleriyle de bir araya gelerek Seyhan ile ilgili görüşlerini aldı. Projelerini anlatan Çalışkan, Seyhan'ı yönetirken kent dinamiklerinin fikirlerinden azami ölçüde faydalanacağını belirtti. Toptancılar Sitesi (ATİKOP) yönetiminin daveti üzerine Başkan Berkuk Yıldar, Nadir Özata, yönetim kurulu üyeleri ile esnafla kahvaltıda buluşan Çalışkan, burada nasıl bir Seyhan hayal ettiğini anlattı.

MHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Ali Uğur Akbaş'ın da katıldığı toplantıda esnafın sorularını yanıtladı. Çakmak Caddesi ve Ahmet Kalfa Kültür Sokağı esnafını da ziyaret eden Çalışkan esnafla sohbet etti. Çalışkan 30 Mart seçimleri için esnaftan destek istedi.

TES-İŞ SENDİKASI ZİYARETİ VE MHP'YE KATILIM

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan, işçi temsilcilerini de unutmadı. Çalışkan TES-iş'i ziyaret ederek Başkan Mustafa Öğüt ve işçilerle sohbet etti. Çalışkan emeğin ve emekçinin her zaman yanında olduklarını bir kez daha dile getirdi.

Çalışkan, Kerrariye Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Murat Barbaros ve Yönetim Kurulu üyelerini de ziyaret etti. Çalışkan burada toplumsal barış ve huzuru sağlamak adına adımlar atacaklarını söyledi.

Ergüzel Düğün Salonunda gerçekleştirilen mahalle toplantısında da halka hitap eden Çalışkan daha sonra Adana Garden Otel'de MHP'ye katılım törenine iştirak etti. Burada konuşan Çalışkan seçimin halkın geleceğine yön verecek bir seçim olduğunu ifade ederek vatandaşı oyunu kullanırken seçici olmaya davet etti. Çalışkan daha sonra çoğunluğu AK Parti'den olmak üzere çok sayıda vatandaşın MHP'ye katılımını gerçekleştirdi ve rozet taktı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Ak Parti Türkiye Seyhan Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

adanalıid_bisar@hotmail.com:

Adanada halk mhp nin oyununa gelmez adananin yillarinıçaldınız oyum akp ye

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title