Haberler

BÜYÜKŞEHİR'DEN MUHARREM AYINDA BAŞKENTLİLERE AŞURE İKRAMI

Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Muharrem Ayı nedeniyle Başkentlilere aşure ikramında bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Muharrem Ayı nedeniyle Başkentlilere aşure ikramında bulundu. BelPa Mutfağı'nda hazırlanan aşureler, Başkent'teki birçok hastanede sağlık çalışanları, hasta yakınları ve esnafa ikram edildi. Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı ile 10 camide de cuma namazından sonra vatandaşlara aşure ikram etti. Sosyal medya hesapları üzerinden Muharrem Ayı nedeniyle bir mesaj yayımlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Aşure gününde birliğimizin ve beraberliğimizin pekişmesini diliyorum" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Muharrem Ayı nedeniyle Başkentlilere aşure ikramında bulundu.

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Belpa Mutfağı'nda hazırlanan aşureler, Başkent'te birçok hastanede sağlık çalışanları başta olmak üzere hasta yakınları ve esnafa, camilerde ise cuma namazından sonra vatandaşlara dağıtıldı.

Muharrem ayının başlamasıyla birlikte aşure ikramının yapıldığı noktalardan biri de 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı oldu.

YAVAŞ'IN MUHARREM AYI MESAJI

Sosyal medya hesapları üzerinden Muharrem Ayı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, şu ifadelere yer verdi:

"Bereketiyle gelen Muharrem Ayının 10. gününde hüznü de sevinci de bir arada yaşıyoruz. Aşure gününde birliğimizin ve beraberliğimizin pekişmesini diliyor, Hazreti Hüseyin ve tüm Kerbela şehitlerimizi rahmetle anıyorum. "

15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı, Ankara Şehir Hastanesi, Sincan Devlet Hastanesi, Yenimahalle Devlet Hastanesi, Ankara Hastanesi, Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve GATA ile 10 camide kurulan stantlarda dağıtımı gerçekleştirilen aşureleri tadan vatandaşlar Büyükşehir Belediyesine şu sözlerle teşekkür ettiler:

-Ömer Sözen (Diş Hekimi): "Biz sağlık çalışanlarını düşündüğü için Mansur başkanımıza teşekkür ediyoruz. "

-Gizem Karakoç (Sağlık Çalışanı): "Mansur başkanımıza çok teşekkür ederiz. Bize hem kötü günlerde hem de iyi günlerde yardım ediyor, sağ olsun. "

-Hilal Serter (Sağlık Çalışanı): "Mansur Yavaş'a teşekkür ediyoruz. Kendisinden, yaptıklarından çok memnunuz. "

-Bayram Badaş: "Güzel bir uygulama. Yapandan Allah razı olsun. "

-Mehmet Ali Ersoy: "İyi bir uygulama. Her Müslümanın yapması gereken bir şey. Allah kabul etsin. "

-Ercan Canpolatoğlu: "Tüm İslam alemine hayırlı olsun. Mansur başkana teşekkür ederiz. "

-Taylan Ekinci: "Allah kabul etsin. Belediyemize teşekkür ederiz. "

-Murat Dönertaş: "Sayın başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Hayrını Allah kabul etsin. "

-Mehtap Birdoğan: "Çok mutlu oldum görünce şaşırdım. Güzel bir düşünce, çok ince bir davranış. Çok mutluyum. Başkanımıza bu ince düşüncesinden dolayı çok teşekkür ederiz. "

Kaynak: Habermetre / Toplum

Muharrem Ayı 15 Temmuz Kızılay Ankara Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title