Haberler

Büyükşehir'den Eğitim Atağı

Güncelleme:

Erzurum'da eğitim hizmetleri kapsamında kentteki ilk ve orta dereceli okullara bakım yapılıyor. Kurumun öcülük ettiği çalışmalar kapsamında eğitim yuvaları tarihi motiflerle süsleniyor. Erzurum Büyükşehir Belediyesi, rutin hizmetlerinin yanı sıra kentteki eğitim ve öğretim hayatına da katkıda bulunuyor. "Eğitim, en büyük önceliğimizdir" düşüncesini hizmet prensibi haline getiren Başkan Ahmet Küçükler'in direktifi doğrultusunda harekete geçen Erzurum Büyükşehir Belediyesi, daha önce belirlenen eğitim kurumlarını boya ve badanadan geçirdi. Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Yüksek Lisans öğrencileri Alpdoğan Erçiş, Suat Korkmaz, Fatih Ceylan ve Erdinç Çelebi'nin de görev aldığı çalışmada, Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu, Haşim İşçan Ortaokulu ve Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu baştan aşağı boyanarak kış, olimpiyat, spor ve tarihi dokuları tema edinen özel tasarımlarla süslendi. Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Şengül Tan'ın koordine ettiği çalışmayı yerinde incelemek adına okulları gezen Başkan Küçükler'i öğrenciler sevgi seliyle karşıladı. Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kurt, Okul Müdürleri Selami Topaloğlu ve Resul Uygun tarafından karşılanan Küçükler'e eğitim kurumuna yaptığı katkıdan ötürü Sedanur Sarıer adlı öğrenci çiçek takdim etti. "Okullarımızı daha güzel hale getireceğiz" Başkan Ahmet Küçükler, konuyla ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, toplam 2 bin 400 metrekarelik alanı kapsayan üç eğitim kurumunun özel tasarımla boyandığını söyledi. Başkan Küçükler, şöyle dedi: "Eğitim ve öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah güzel hale gelen mekanlarda çocuklarımız iyi bir eğitim görür ve ileriki yaşantılarında kariyer sahibi olurlar. Ne kadar sağlıklı ve güzel ortamlar oluşursa orada eğitim daha güzel hale gelir. Biz Büyükşehir olarak ihtiyacı olan okulların iç ve dışlarını boyuyoruz. Okulların daha güzel hale gelmesi için çalışmalar yapıyoruz. Eğitim yuvalarının fiziki ortamlarını güzelleştiriyoruz. Belediye olarak eğitim kurumlarına bütün imkanlarımızı seferber edeceğiz." Başkan Küçükler beraberindekilerle daha sonra Haşim İşçan Ortaokulu'na geçti. Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Özer, Okul Müdürü Aytekin Karabacak, Okul Müdür Yardımcısı Dursun Ali Polat, öğretmen ve öğrenciler tarafından karşılanan Küçükler'e burada da çiçek takdim edildi. Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer, şehirdeki eğitim hizmetlerine verdiği destekten ötürü Başkan Küçükler'e eğitim camiası adına şükranlarını sundu. Küçükler, kurumun kentte gerçekleştirilen deneme sınavlarının lojistik ihtiyacına da katkıda bulunduğunu bildirdi. Okullardaki gezi ve incelemeler, hatıra fotoğrafının çekimiyle sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Atatürk Üniversitesi Ahmet Küçükler Fatih Ceylan Erzurum Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title