Haberler

Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, belediye çalışanlarının maaşlarının en kısa zamanda ödeneceğini söyledi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, belediye çalışanlarının maaşlarının en kısa zamanda ödeneceğini söyledi.

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi aralık ayının 3. oturumunu Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz başkanlığında gerçekleştirdi.

9 gündem maddesinin oylandığı oturumda gündem dışı söz alan CHP'li Asuman Tapanyiğit, Borajet ile Büyükşehir Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği 'Şehirler kucaklaşın akrabalar buluşsun' kampanyası kapsamındaki 'Adanalılar, Bursa ve Diyarbakır'a ücretsiz uçuyor' afişlerinin neden asıldığını ve bu projenin maliyetini sordu.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekil Zihni Aldırmaz da, Borajet ile Büyükşehir Belediyesi olarak protokol imzalandığını, protokol çerçevesinde Borajet'in Adana'ya yapacağı sosyal faaliyetlerin kent insanına yarar sağlayacağını düşünerek vatandaşla Bora Jet arasında köprü görevi gördüklerini söyledi.

CHP Meclis üyesi Bekir Sıtkı Özer ise konuşmasında Ali Münif Caddesi'nde bulunan ve ne zaman biteceği belli olmayan çalışmalar yüzünden esnafın durumunun çok kötü olduğunu ifade etti.

Ayrıca belediyenin kadrolu işçilerinin de maaşlarını alamadığını söyleyen Özer, maaşların ne zaman ödeneceğini sordu.

Başkan Vekili Aldırmaz ise Ali Münif Caddesi'ndeki çalışmaların tamamlanması için ödenek taleplerinin valilikçe uygun görülmediğini, sorunu kendi imkanlarıyla çözeceklerini belirtti.

Aldırmaz, belediye çalışanlarının maaşlarının da en kısa sürede ödeneceğini kaydetti.

Konuşmaların ardından 9 gündem maddesi oy çokluğu ile kabul edildi - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zihni Aldırmaz Diyarbakır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title