Haberler

Büyükelçi Karakaş Manisa Tso Heyetini Evinde Ağırladı

Buenos Aires Büyükelçisi Taner Karakaş, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (Manisa TSO) delegasyonunu evinde ağırladı.
Arjantin'in üst düzey birlik temsilcileri ve işadamları ile yoğun görüşme maratonunu tamamlayan Manisa heyeti, Arjantin Buenos...

Buenos Aires Büyükelçisi Taner Karakaş, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (Manisa TSO) delegasyonunu evinde ağırladı.

Arjantin'in üst düzey birlik temsilcileri ve işadamları ile yoğun görüşme maratonunu tamamlayan Manisa heyeti, Arjantin Buenos Aires Büyükelçisi Taner Karakaş ve eşi Ayşen Bahar Karakaş'ın evlerine misafir oldu. Buenos Aires'e ayak basar basmaz havaalanında itibaren büyükelçilik görevlileri tarafından yakın ilgi ve alaka ile karşılanan Manisa heyeti, Büyükelçi Taner Karakaş ve eşi Ayşen Bahar Karakaş ile büyükelçilik konağında düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldiler.

Buenos Aires Büyükelçisi Taner Karakaş, Manisa heyetini Arjantin'de görmekten büyük bir mutluluk duyduklarını ifade ederek, "Sizleri misafir etmekten dolayı büyük bir mutluluk yaşıyoruz. İnşallah burada yapmış olduğunuz temaslar ülke ekonomisine olumlu katkı sağlar. Bizler burada vatandaşlarımızın işlerini kolaylaştırmak için görev yapıyoruz. Sizin rahatlığınız, bizim mutluluğumuzdur." diye konuştu.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Murat Erbil, oda olarak bir çok ülkeye iş gezileri düzenlediklerini ama burada büyükelçilik nezdinde kendilerine gösterilen yakın ilgi ve alakayı hiçbir yer de görmediklerini belirterek, "Bir çok ülkede iş görüşmelerimiz oldu. O ülkelerde görev yapan Türk yetkililerimiz ile temaslarımız oldu. Bizlere görüşmeler anlamında destekler verdiler. Bizlerle ilgilendiler. Ancak Buenos Aires'te biz kendimiz çok farklı konumda bulduk. Ülkemizin varlığını her gün yanımızda hissettik. Havaalanına iner inmez büyükelçilikte ve ticaret müşavirliğinde görevli arkadaşlarımız bizi karşıladılar, otelimize kadar eşlik ettiler. İş görüşmelerimiz sırasında bizlerle beraberlerdi. ve son olarak sizin ve eşinizin nazik jesti ile karşılandık. Sizlere tüm arkadaşlarım adına teşekkürlerimi sunuyorum. Bizler buraya 28 işadamımızla birlikte yeni pazar arayışı için geldik. Burada ileriki yıllarda iki ülke arasında oluşacak ticaret ateşinin ilk kıvılcımlarını atmak istedik. Umarım başarılı olmuşuzdur." diye konuştu.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Murat Erbil, gecenin anısına 'mutluluk ve sağlıklı yaşamı' ifade eden Anadolu Medeniyetleri serisi vazoyu Büyükelçi Taner Karakaş ve Ayşen Bahar Karakaş'a hediye etti. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Tamer Balatlı ve İşadamı Ahmet Tevfik Selçuk ise, Büyükelçi Taner Karakaş ve Ayşen Bahar Karakaş'a Manisa'da dokunan ipek şal, el dokuması halı ve kilim hediye ettiler. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat Erbil Arjantin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title