Haberler

Bulgaristan'da Süloğlu ve Sungurlar Belediyelerinden ortak basın toplantısı

Güncelleme:

Avrupa Birliği Başkanlığının Ulusal Otorite görevini yürüttüğü Interreg-IPA Bulgaristan – Türkiye Sınır Ötesi İşbirliği Programı 2014-2020 dönemi ikinci teklif çağrısı kapsamında CB005.2.12.116 numaralı"Doğayı Birlikte Korumak" isimli projesi için ortak basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya başta ev sahipliği yapan Sungurlar Belediye Başkanı Dr. Georgi Kenov, Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran ile beraberindeki proje yöneticileri katıldı. Projenin detaylı bir şekilde Bulgar basınına tanıtıldığı toplantıya Sungurlar halkı da yoğun bir katılım gösterdi.

Ormankıran "Proje Dışında da Dostluklarımız Devam Edecek"

Sungurlar Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşen basın toplantısında konuşan Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran "Proje aracılığıyla burada bulunan tüm basın mensuplarımızı ve Sungurlar halkını kardeş ülke Türkiye adına selamlıyorum. Avrupa Birliği projemiz yaklaşık iki yıl sürecek ve her iki ilçeye de büyük fayda sağlayacaktır. Alınacak araçlar ve ekipmanlar iki ilçeye 383.552,20 Euro'luk bir değer katacaktır. Bu rakamın 188.551,50 Euro'luk kısmı belediyemize geri kalan 195.000,70 Euro'luk kısmı da proje ortağımız Sungurlar Belediyesine alınacak araçlar ve ekipmanlar için kullanılacak. Her iki ülke için, ilçelerimiz için de faydalı olacağına inanıyorum. Tabii bu projemiz iki yıl süreyle devam ederken bizlerde proje ile birlikte burada yaşayan vatandaşlarımızla dostluklarımızı ilerleteceğiz. Her şey gelip geçer tek baki olan dostluktur ve kardeşliktir. Ben inanıyorum ki Sayın Sungurlar Belediye Başkanı Dr. Georgi Kenov ile daha büyük ve güzel projeler yapacağız. Bu kapsamda başta Başkan Kenov'a ve ekibine bizleri en iyi şekilde ağırladıkları için, Avrupa Birliği Başkanlığımıza ve AB Büroda görev yapan bizlere yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Toplantı Sonrası iki Belediye Başkanı da birbirlerine hediyeler sunarak hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Avrupa Birliği Bulgaristan Sungurlar Süloğlu Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title