Haberler

Brad Pitt ve Angelina'nın Evliliğini Bitiren Ateşli Öpüşme

Güncelleme:

Angelina Jolie ve Brad Pitt boşanma kararı aldı. Çiftin bu kararı almasına sebep olarak gösterilen Marion Cotillard'ın Brad Pitt ile rol aldığı filmde ateşli öpüşme sahnesi var.

ABD'li yıldız Angelina Jolie, kendisi gibi oyuncu olan eşi Brad Pitt'ten boşanıyor. Çiftin boşanmasına, Fransız aktris Marion Cotillard'ın sebep olduğu öne sürülüyor.

2004 YILINDAN BERİ BİRLİKTELER

Amerikan basınına yansıyan haberlere göre, 41 yaşındaki Jolie, 52 yaşındaki eşi Brad Pitt'ten boşanmak için dava açtı. 2004 yılında birlikte olmaya başlayan çift, Ağustos 2014'te Fransa'da evlenmişti.

ANGELİNA ÇOCUKLARIN VELAYETİNİ İSTİYOR

Jolie-Pitt çiftinin üçü biyolojik, üçü de evlatlık olmak üzere altı çocuğu bulunuyor. Boşanma davası açan Jolie'nin altı çocuğunun velayetini istediği öğrenildi.


"COTILLARD" İDDİASI GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Bir süre önce, Pitt'in, eşini 40 yaşındaki Fransız aktris Marion Cotillard ile aldattığı yazılmıştı. Ünlü magazin sitesi TMZ, yıldız oyuncu Jolie'nin Pitt'ten; alkol, marihuana ve öfke kontrolü gibi konulardaki sorunları nedeniyle boşanmak istediğine dair iddialar da olduğunu ancak bu duyumların teyit edilemediğini belirtti.

"BU İDDİALAR ONU KESİNLİKLE YIKACAKTIR"

Fransız aktrisin Paris'teki ailesine yakın bir kaynak ise Daily Mail gazetesine yaptığı açıklamada, Jolie-Pitt çiftinin boşanmasına neden olduğu sürülen Cotillard'ın 43 yaşındaki aktör Guillaume Canet ile ilişkisinin sürdüğünü söyledi. Kaynak, "Bunlar Marion'ın duymak istemediği iddialar. Guillaume'u Brad ile aldattığına dair iddialar onu kesinlikle yıkacaktır" dedi.


7 YILLIK BİRLİKTELİĞİ VAR

2007 senesinden beri birlikte olan ancak evlenmeyen Cotillard-Canet çiftinin Marcel adında beş yaşında bir çocuğu bulunuyor.

AYNI FİLMDE ROL ALDILAR

Brad Pitt ve Marion Cotillard'ın başrollerinde oynadığı "Allied" filmi Kasım ayında vizyona girecek. Pitt ve Cotillard, 1942 yılında geçen filmde, bir Alman yetkiliyi öldürmek için görevlendirilen ve daha sonra birbirlerine aşık olarak evlenen iki suikastçıyı canlandırıyor.


OTOMOBİLDE ATEŞLİ ÖPÜŞME

ABD medyası çekimler sırasında Pitt ve Cotillard arasında gözlemlenen "elektriğe" dikkat çekerken, en fazla öne çıkarılan sahne ikilinin otomobilde ateşli biçimde öpüştükleri bölüm olmuştu. Filmin senaryosu, Jolie-Pitt çiftinin aşk öyküsünü de akıllara getirdi. 2005 yapımı "Mr and Mrs Smith" filminde, evli bir suikastçı çifti oynayan ikili, sette birbirlerine aşık olmuş ve Pitt kısa süre sonra da o dönemki eşi Jennifer Aniston'dan boşanmıştı.


ALDATILDIĞINDAN ŞÜPHELENİP DEDEKTİF TUTTU

New York Post'un haberine göre, aldatıldığından şüphelenen Jolie, Pitt'i "Allied" filminin setinde takip etmesi için özel dedektif dahi tuttu. Gazeteye konuşan bir kaynak, "Brad'in sette Marion ile takıldığından şüpheleniyordu. Ve öyle de olduğu anlaşıldı. Bu da bardağı taşıran son damla oldu" dedi.


Brad Pitt'e boşanma davası açan Angelina Jolie, daha önce ünlü aktörler Jonny Lee Miller ve Billy Bob Thornton ile evlilik yaşamıştı.


Pitt ise 2000 yılında evlendiği aktris Jennifer Aniston'dan beş sene sonra boşanmıştı.



Kaynak: Haberler.com / Magazin

Marion Cotillard Angelina Jolie Brad Pitt Fransa Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title