Haberler

Boyner 30 Milyon Liralık Yatırımla Pangaltı'da Mağaza Açacak

Boyner Büyük Mağazacılık, en büyük mağazasını yaklaşık 30 milyon liralık yatırımla Pangaltı'da açmaya hazırlanıyor.

Boyner Büyük Mağazacılık, en büyük mağazasını yaklaşık 30 milyon liralık yatırımla Pangaltı'da açmaya hazırlanıyor.

Boyner'den yapılan açıklamaya göre şirket, 2015 yılında başlattığı değişim, büyüme ve yatırım sürecine hız kesmeden devam ediyor.

Yenilenme sürecini geçen yıl sonunda logosunu da değiştirerek taçlandıran Boyner, büyüme stratejisinin bir parçası olan yeni mağaza yatırımları için de kolları sıvadı.

İstanbul'un kalbi konumundaki Harbiye/Pangaltı'da yapımı süren 40 bin metrekare büyüklüğe sahip ve içinde 5 yıldızlı otel ile rezidans da bulunan dev kompleks içindeki 13 bin metrekarelik özel alanı kiralayan Boyner, Türkiye'deki en büyük 'çok katlı mağaza/department store'u açmak için çalışmalarını hızlandırdı.

Mağazanın, kompleks inşaatının bitmesinin hemen ardından 2018 yılında açılması planlanıyor.

Özkaynaklarını 157 milyon lira artırdı

Katar merkezli Mayhoola For Investments'ın 2015 yılında 885 milyon liralık yatırımla yüzde 30,7 ortak olduğu Boyner Grup, 2016'nın ikinci çeyreğinde grubun amiral gemisi konumundaki Boyner Büyük Mağazacılık özkaynaklarını 157 milyon lira artırdı.

Boyner'in değişim ve büyüme sürecini desteklemek için yapılan özkaynak artışıyla yeni yatırımların finansmanı hedefleniyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Boyner Genel Müdürü Deran Taşkıran, müşterilerine yepyeni bir alışveriş deneyimi yaşatacak yenilik ve yatırımlara devam edeceklerini bildirdi.

Boyner'in her alanda sürekli yenilenmeyi, müşterilerine yeni alışveriş deneyimleri yaşatmayı sürdürdüğünü aktaran Taşkıran, "Daha fazla alanda ve mağazada müşterilerimizle beraber olmak; Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen markalarıyla ve sadece Boyner'de bulunan özel markalarımızla daha fazla müşterimizi buluşturmak istiyoruz. Yaklaşık 30 milyon liralık yatırımla hayata geçecek Pangaltı'daki yeni mağazamız da bu hedef doğrultusunda çok önemli bir adım olacak." ifadelerini kullandı.

Yeni markalarla büyüyecek

Boyner, 2015 yılından bu yana kadın kategorisinde House of Camelia, Black Pepper ve Boyner Fresh, erkek kategorisinde North of Navy ve Penford, çocuk kategorisinde ise MammaRamma, Pink&Orange, Fucky Rocks gibi birçok özel marka koleksiyonunu hayata geçirdi.

Değişim sürecinde ayrıca Dune London, Guess, Under Armour, Calvin Klein, Lipsy London, Ruby Rocks, Missguided, Blend, Carter's ve Smafolk gibi pek çok önemli dünya markasını da müşterilerinin beğenisine sundu.

boyner.com.tr ile e-ticaret alanında çok hızlı büyüyen Boyner, mağaza ve online alışverişi birleştiren "all-line" uygulamaları ve "tıkla gel" gibi yenilikler için de önemli yatırımlara imza atıyor.

Ürün ve marka çeşitliliğinden müşteri deneyimine, teknoloji süreçlerinden satış kanallarına kadar özel bir alışveriş deneyimi yaşatan yenilikler, Boyner müşterilerinin hayatını zenginleştirme ve kolaylaştırmaya devam ediyor.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Harbiye Türkiye Boyner Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title