Haberler

Bilecikspor 3 Puana 4 Golle Ulaştı

Bilecik 1. Amatör Lig’in 23’üncü haftasında oynanan mücadelede Bilecikspor, kendi saha seyircisi önünde 3 puana 4 golle ulaştı.

Bilecik 1. Amatör Lig'in 23'üncü haftasında oynanan mücadelede Bilecikspor, kendi saha seyircisi önünde 3 puana 4 golle ulaştı.

Bilecik Edebali Stadında oynana Bilecik 1. Amatör Lig'in 23'üncü haftasında oynanan mücadelede Bilecikspor, kendi saha seyircisi önünde Gölpazarı Belediyespor'u 4-0 yenerek yolunan kayıpsız devam etti. Maça iyi başlayan Bilecikspor maçın 25'inci dakikasında Bayram Nayan ile durumu 1-0 öne geçirdi. Bu golden 2 dakika sonra Yusuf Fidan Bilecikspor'u 2-0 öne geçiren golü attı. Bu golden sonra rahatlayan Bilecikspor maçın 40'ıncı dakikasında takımın kaptanı Celal Daş ile durumu 3-0'a getirdi. Bu gol ilk yarının sonucu oldu. İkinci yarıda da iyi atak bir futbola başlayana Bilecikspor, maçın 48'inci dakikasında takımın golcüsü Mustafa Bingöl ile durumu 4-0'a getirdi. Bu gol sayısız gol pozisyonu harcayan Bilecikspor maçı 4-0 kazanarak puanını 59'a çıkardı. Bir maç eksiğiyle ikinci sırada yer alan Bilecikspor 25 Mart Cumartesi günü Pazaryeri deplasmanında Pazaryerispor karşısını çıkacak.

Lider farka gitti

Bilecik 1. Amatör Lig'in 23'üncü haftasının diğer bir mücadelesinde grup lideri 1308 Osmaneli Belediyespor kendi saha seyirci önünde Pazaryeri Spor'u 7-1 yendi. Bu galibiyet sonrası puanını 61'a çıkarak 1308 Osmaneli Belediyespor 1 maç fazlasıyla liderliği sürdürdü. Lider bu hafta 26 Mart Pazar günün Söğüt deplasmanında zorlu Söğüt Spor karşısına çıkacak.

Gruptaki diğer maçlar

Gruptaki diğer maçlar ise; Bayırköyspor - Bozüyük İdman Yurdu Spor 3-1, Yeşilyurt Spor- Vezirhan Spor 5-3, 1299 Bilecik Kulübü- Osmaneli Gençlerbirliği Spor 1-3, Akpınarspor- Güneşpor 7-0 şeklinde sonuçlandı.

İkinci düşen takım Bozüyük temsilcisi Güneşspor oldu

Bilecik 1. Amatör Ligin başında ligden çekilen Bilecik İl Özel İdarespor ardından ligde 23'üncü hafta sonunda 6 puanla son sırada yer alan Bozüyük temsilcisi Güneşspor ligden çekilerek Bilecik 2. Amatör Lig'e düşen diğer takım oldu. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gölpazarı Osmaneli Bozüyük Bilecik Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title