Haberler

Bilecik'in Şehir ve Bölge Planlama Çalışmaları İzmir'de Ele Alındı

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğretim Görevlileri ve öğrencileri ile İzmir’de bir araya geldi.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğretim Görevlileri ve öğrencileri ile İzmir'de bir araya geldi.

Belirli dönemlerde Bilecik için çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Belediye Başkanı Selim Yağcı, bu kez çalışmaları kapsamında; İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğretim Görevlileri ve öğrencileri ile buluştu. Beraberinde Başkan Yardımcısı Abdullah Ay'ın da olduğu ziyarette; Bilecik'in şehir ve bölge planlamasına yönelik fikir alışverişleri yapıldı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, öğrenciler tarafından Bilecik'in geleceğine ilişkin proje ve çalışmalar için sunumların yapıldığı ziyaret hakkında yaptığı değerlendirmede, "İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğretim Görevlileri ve öğrencileri ile Ege'nin İncisi İzmir'de Bilecik'imizi konuştuk. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğretim görevlileri ve öğrencilerinden oluşan heyet ile geçmişiyle övüne geleceğe emin adımlarla yürüyen marka şehir Bilecik'imiz için gelecek zaman içerisinde yapacağımız projeler hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Alanında uzman olan hocalar ve geleceğin şehir plancıları şehrimizin gelecekteki gelişimi konusunda fikir ve projelerini aktardılar. Son derece güzel ve başarılı bir şekilde sunumları hazırlayan öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Her birinde ayrı güzel bir fikir ve tasarım gördük. İnşallah önümüzdeki süreçte bu çalışmalardan yararlanarak, şehrimizi daha da güzelleştireceğiz. Çalışmalarından dolayı İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğretim Görevlilerine ve Öğrencilerine teşekkür ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum" ifadelerine yer verdi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Dokuz Eylül Üniversitesi Selim Yağcı Bilecik İzmir Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title