Haberler

Beylikdüzü Hastanesi 29 Ekim 2015'te Hizmete Giriyor

Güncelleme:

TOKİ tarafından Beylikdüzü – Beykent Mevkii'nde yapımına başlanılan Beylikdüzü Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Temel Atma Torenine Sağlık Bakanı Dr. Müzezzinoğlu katıldı.

Beylikdüzü'nde sağlık alanında dev yatırımlar yapılıyor. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un "Beylikdüzü'ne büyük bir hastane kazandırmak boynumuzun borcudur" dediği 39 bin 370 m2 alan üzerine, 300 yataklı ve 7 katlı olarak yapılan yatırım Beylikdüzü Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Temel Atma Toreni, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti.

Bakan Müezzinoğlu konuşmasında, "Sevgili Beylikdüzü halkı, sağlık konusu bizler için çok hassas bir mevzudur. Deyişlerimize bakarsanız "Once sağlık", "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" sözleri ile insana ve sağlığa verilen değere dikkat çeker. Bizler de bu mantıktan hareketle durmadan çalışıyor ve çıtayı hep daha yukarı taşıyoruz. İnşallah 2015 sonuna kadar şimdiye kadar yapılmış mevcut hizmetlerimizin dışında ülkemize, 186 inşaatta 31 bin yatak kapasitesi daha kazandırma gayreti içerisindeyiz. Bu çok büyük bir rakam, bugün burada açılışını yaptığımız hastanemiz de bu yeni hizmetlerin içerisinde. Hastaneyi yapma süreci içerisinde birçok engelle karşılaştık ve üzülerek söylüyorum ki biraz geç kaldık. Bunu telafi etmek gerekir diye düşünüyorum. Ekibimizden hastanenin açılışı ile ilgili 29 Ekim 2015 tarihi için söz alıyorum. Hastanemiz Beylikdüzümüze, bölgemize ve hepimize hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu ve protokol ile beraber butona basıldı. Temel atma torenine yakışır bir coşkuyla havai fişek, konfeti ve balon ile görsel bir şölen yaşandı.

"Sayın Bakanımıza Teşekkür Ediyorum"

Başkan uzun ise, "Mutluluğumu tarif etmem inanın mümkün değil. Hastanemizi bölgemize kazandırmak için çok ciddi gayretler sarf ettik ve bugün hastanemizin resmi temel atma töreninde bir aradayız. Temel atma töreni diyoruz ama görüyorsunuz ki hastane inşaatımız ciddi manada mesafe kaydetmiş. Ben öncelikle şahsım adına, sonrasında ilçem ve çevre ilçeler adına sayın bakanımıza canı gönülden teşekkür ediyor, Allah razı olsun diyorum. Hastanemiz tüm bölge için hayırlı olsun" dedi.

Programa; AK Parti İstanbul Milletvekilleri Tülay Kaynarca ve Gülay Dalyan, Merkez Valisi Yusuf Odabaş, Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Büyükçekmece Kaymakamı İbrahim Yurdakul, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Nevzat Demiröz, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve vatandaş katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Müezzinoğlu Beylikdüzü Yusuf Uzun 29 Ekim Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title