Haberler

Bedirhan Gökçe Hayranlarını Mest Etti

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'ne gelen şiirin usta isimlerinden Bedirhan Gökçe, Çerkezköylülere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'ne gelen şiirin usta isimlerinden Bedirhan Gökçe, Çerkezköylülere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinliklerinin dördüncüsü Anfi Tiyatro'da gerçekleştirildi. Programa Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Üyesi Sait Yazı, Belediye Meclis Üyesi Mikail Ünlü, MHP Kapaklı İlçe Başkanı Hayri Varol ile çok sayıda Çerkezköylü katıldı.

Ünlü şiirlerini Çerkezköylüler için seslendiren Bedirhan Gökçe'ye hayranları yoğun ilgi gösterdi. Bedirhan Gökçe, Çerkezköy'de bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Bu akşam sizlerle bir arada bulunmaktan onur duyuyorum. Bizi sizlerle buluşturan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem'e teşekkür ediyorum" dedi.

Gökçe, programında her yöreye ait eserler de seslendirdi. Büyük beğeni toplayan programda davul-ritm gösterisine danslarıyla eşlik eden Gökçe, 'Sol Yanım Acıyor Anne' isimli şiiriyle gecenin finalini yaptı.

Program sonunda Bedirhan Gökçe'ye plaket vermek üzere sahneye gelen Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Bedirhan Gökçe ile ekibine teşekkür ederek, "Böylesi güzel bir gecede katılımıyla programı daha da güzel hale getiren Çerkezköylülere de teşekkür ediyorum" dedi.

2013 Yılı Ramazan Ayı etkinlikleri Cumartesi günü İlahiyatçı Mustafa Akgül'ün 'İslam'da Aile' konulu konferansı ile sona erecek. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bedirhan Gökçe Çerkezköy Ali Ertem Tekirdağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title