Haberler

BBP'li Ahmet Namık Akdoğan'dan Enes Kara'yla ilgili tepki çeken sözler: Bir velet öldü diye cemaatleri mi kapatacağız?

Ölümüyle tüm Türkiye'yi yasa boğan tıp öğrencisi Enes Kara'yla ilgili konuşan BBP MKYK üyesi Ahmet Namık Akdoğan, sosyal medyada gündem oldu. Akdoğan, "Bir velet öldü diye cemaatleri mi kapatacağız? Bir ayyaş öldü diye meyhaneleri mi kapatacağız." dedi. Bu ifadelerin büyük tepki toplamasından sonra Akdoğan, sözlerinin latife olduğunu savundu.

Büyük Birlik Partisi (BBP) MKYK Üyesi Ahmet Namık Akdoğan, cemaat yurdunda kalırken yaşadığı sıkıntıları anlattığı video çektikten sonra intihar eden tıp öğrencisi Enes Kara ile ilgili tepki toplayan sözler sarf etti.

"AYYAŞ ÖLDÜ DİYE MEYHANELERİ Mİ KAPATACAĞIZ"

Eskişehir'de "Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla yerel basın mensuplarıyla bir araya gelen Akdoğan "Bir velet öldü diye cemaatleri mi kapatacağız? Bir ayyaş öldü diye meyhaneleri mi kapatacağız. O zaman ÇYDD, Lions Kulübü gibi yerlerde kapatılsın" diye konuştu.

BBP'li Ahmet Namık Akdoğan'dan Enes Kara'yla ilgili tepki çeken sözler: Bir velet öldü diye cemaatleri mi kapatacağız?

"LATİFE OLDUĞUNU SÖYLEDİM"

Sözlerinin gündem olmasından sonra Ahmet Namık Akdoğan'dan yeni açıklama yaparak, "Kardeşim ben bunun latife olduğunu orada bulunan 13 gazeteci arkadaşın huzurunda söyledim ondan sonrada evladımızın intiharına üzüldüğümü kendine uygun olmayan bir yurtta kalmaması gerektiğini ifade ettim. Etmedim mi?" ifadelerini kullandı.

BBP'li Ahmet Namık Akdoğan'dan ölümüyle yasa boğan Enes'le ilgili tepki çeken sözler: Bir velet öldü diye cemaatleri mi kapatacağız?

DESTİCİ: BÜYÜK ÜZÜNTÜ DUYDUM

Akdoğan'ın gündeme bomba gibi düşen açıklamalarından sonra BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Bu ülkenin her acısı bizim açımızdır. Enes Kara'nın kaldığı yurtta hayatına son vermesinden büyük üzüntü duydum. Ailesine başsağlığı, sabır diliyorum. Bu hadise bir kutuplaşma meselesi yapılmadan gerekli incelemeler yapılıp tekrarının yaşanmaması için de tüm tedbirler alınmalıdır." dedi.

BBP'li Ahmet Namık Akdoğan'dan Enes Kara'yla ilgili tepki çeken sözler: Bir velet öldü diye cemaatleri mi kapatacağız?Ahmet Namık Akdoğan

BBP'li Ahmet Namık Akdoğan'dan ölümüyle yasa boğan Enes'le ilgili tepki çeken sözler: Bir velet öldü diye cemaatleri mi kapatacağız?

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mustafa Destici Enes Kara Elazığ Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (25)

By rabsin:

Ateş düştüğü yeri yakar. Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar.. beddua almaya gerek yok. Diyanetin sorumluluğundaki işleri başkaları sahiplenirse tarikatta çoğalır uzantılarıda..

54
4
yanıtYanıtla
Ömer Bal:

Din kimsenin tekelinde değildir kardeş... Suç teşkil etmediği sürece herkes istediği gibi yaşama ve örgütlenme hakkına sahiptir... İlerici ve aydın bir fikir olarak dine saldırma isteğiniz olabilir ama bununla Ortadoğu halklarının klasik yasakçı zihniyetinin dışına çıkamazsınız... Sizde de bu yasakçı kafa ve karşıdakine hayat hakkı tanımama özelliği olduğu için güç karşıya geçince onlar da size aynısını yapıyor

yanıt7
yanıt18
Ömer Bal:

Daha İlk cümleyi bile tam anlamadan "Ha bu bizden değil galiba" diyerek dislike atan birine neyi nasıl anlatırsın.. yukarıdaki cümledeki "da" lar ayrı yazılır desem de boş olur, cümlemi gerçekten anlayarak dislike atan arkadaş varsa da tebrik ederim... Bir de kendinizi çağdaş olarak tanımlarsınız ya insan kahrolur...

yanıt4
yanıt7
By rabsin:

Sn Ömer bal ülkemiz geçmiş dönemden beri bu bahsi kelime olan örgüt kelimesi ile eşleştirdiğiniz tarikatlardan çekmiştir ve yarın bugün zararı olmayan gibi gözüken tarikatlardan çekmeyeceğinin garantisini veremez.. herkes bireysel olarak istediği gibi inanma özgürlüğüne sahip olduğu gibi ben kimseyi bir kalıba da sokmuyorum.Benim inancım Allah ile kul arasındadır ve yol göstericimde Kuran-I kerimdir. Devletimin de bu yolda gösterdiği adres Diyanet işleri Başkanlığıdır. Sende yaşa bildiğin gibi..

yanıt11
yanıt1
AynenDevam:

Insan degilsiniz ki

43
3
yanıtYanıtla
Hsn:

Yani çocuk yurtta baskı gördüğü için intihar etti öylemi,insanlar okulda işyerine yurtta heryerde baskı görebilirler bu intihar etmeyi gerektiren bir sebep değil,bu çocuk muhtemelen sürekli aileden baskı görmüş istemediği bölümde okumuş vs yurttaki baskı da taşmış bardağa son damla olmuş, aile burada asıl sorun

22
15
yanıtYanıtla
AJ B:

Belki Yurtta baski gormeseydi ki bu baski ayni ailesinden gordugu ile bagdasiyor, simdi belki de o istemedigi meslege ulasmak icin elinden geleni yapacakti. Simdi herkes baski goruyor diye kaldirip bunu da rafa koyarsak bu sorunu nasil cozebiliriz? Ailesine yikalim? meslegine yikalim? Ama gercek soruna baglamiyalim? Bu yurtlar neden var? Ve hem baski ile dini benimsetme neden var? Allah'a ibadet zorla olmaz, sen isteyeceksin oyle kabul olur!

yanıt11
yanıt7
MEHMET KORKMAZ:

Şehit Muhsin Başkanın tırnaklarıyla kazıyorak bu günlere getirdiği her biri lider vasfı olan alperenlerin abilerin liderlerinin son günlerde gereksiz açıklamaları beni gerçekten üzüyor kafamda soru işaretleri oluşturuyor başkanın dediği gibi Haberimiz olmadan bizim tarlayı sürmüşler şu anda o tarlanın sehibide olmuşlar lütfen kendinize gelin.

28
5
yanıtYanıtla
Vatandaş :

Terbiyesizliktir tamam; ama adam en azından içinde bulunduğu güruhun kafa yapısını açık açık söylemiş; diğer partidaşları gibi rol yapmıyor.

16
10
yanıtYanıtla
baklavacı çeto :

sen de partin de yere dibine batsın. gencecik bir insana söylenecek laf mı utanmaz herif.

23
2
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title