Haberler

Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek Açıklaması

Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Bayburt'taki gezi ve incelemelerini sürdürüyor.

Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Bayburt'taki gezi ve incelemelerini sürdürüyor. Gökçedere beldesinde şehit Samet Akdeniz'in baba evini ziyaret eden Özbek, Gaziantep'teki saldırıyı kınayarak, " Bu hain saldırıyı kınıyorum. Türkiye Cumhiriyeti'nin birlik ve beraberliğini bayram gününde de hiçbir zaman da hiçbir kuvvet yıkamayacaktır. "dedi.

Milletvekili Özbek, beraberinde bulunan Ak Parti İl Başkanı Yusuf Elçi, İl Genel Meclisi Üyesi Ali Çiçek ve parti yöneticileriyle birlikte Demirözü, Gökçedere, Beşpınar, Akşar ve Çayıryolu beldelerini ziyaret ederek halkın bayramını kutladı.

Demirözü'nde Ak Parti Demirözü İlçe Başkanı Çağlar Seyrek ve Belediye Başkanı Selami Ersen tarafından karşılanan Vekil Özbek Demirözü esnafı ve halkıyla bayramlaştıktan sonra

Ak Parti Demirözü Teşkilatı'nda partilerle bir araya geldi.

Gökçedere Beldesi'nde Belediye Başkanı Necmettin Bakır ve partililer tarafından karşılanan Vekil Özbek burada yaptığı açıklamada Gaziantep'te yaşanan menfur bombalı saldırıyı kınadı.

Bayburt Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği (ŞADDER) Başkanı Haluk Akkoyunlu ile Şehit Samet Akdeniz'in baba evini ziyaret etti. Şehidin anası Gülçin Akdeniz ve babası Salim Akdeniz'in bayramlarını kutlayan Vekil Özbek, Gaziantep'te gerçekleşen bombalı patlamada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı yaralılara ise acil şifalar diledi.

Özbek, " Bu olayı büyük bir üzüntü ve tepkiyle karşılıyor, bu hain saldırıyı kınıyorum. Türkiye Cumhuriyeti'nin birlik ve beraberliğini bayram gününde ve hiçbir zaman hiçbir kuvvet yıkamayacaktır. Tüm milletimize baş sağlığı diliyorum "dedi.

Yapımı devam eden Gökçedere lisesinde incelemelerde bulunan Vekil Özbek, okul müdürü Murat Şeker'den okula dair bilgi aldı.

Net Çelik Süt Hayvancılığı ve Damızlık Sığır Üretimi Limitet Şirketi'nin Beşpınar'da 500 bin lira harcanarak yapılan tesislerinde incelemede bulunan Vekil Özbek Beşpınar ve ardından Çayıryolu beldelerinde de vatandaşla bayramlaştı ve Ak Parti teşkilatını ziyaret etti. - BAYBURT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bünyamin Özbek Gökçedere Akdeniz Bayburt Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

title