Haberler

Basketbol: Türkiye Kadınlar İkinci Ligi

As Osmaniye Gençlik: 91 Alanya Belediye: 62.

Türkiye Kadınlar Basketbol İkinci Ligi'nde, As Osmaniye Gençlik, Alanya Belediye'yi 91-62 yendi.

Osmaniye Merkez Spor Salonu'ndaki karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi ekip, ilk çeyreği 21-10 önde kapattı. Maçın ikinci periyodunda da üstün bir oyun sergileyen As Osmaniye Gençlik, devreyi 51-24 üstün kapattı.

Karşılaşmanın üçüncü çeyreğinde de ağırlığını hissettiren Osmaniye ekibi, bu periyot sonunda rakibine 74-41 üstünlük sağladı. Maçın son çeyreğinde de kontrolü rakibine kaptırmayan As Osmaniye Gençlik, maçı 91-62 kazandı.

As Osmaniye Gençlik oyuncuları Arzu ve Julia, kaydettikleri 17'şer sayıyla maçın en skorer ismi oldu.

As Osmaniye Gençlik Antrenörü Ahmet Araşan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, galip geldikleri için mutlu olduğunu söyledi.

Galibiyetten dolayı sporcularını kutlayan Araşan, şunları kaydetti:

"Bu gün belki en memnun olduğum günlerden bir tanesi. Çünkü takımımız çok iyi oynadı ve galip geldi. Savunma ve hücumda takımımız başarılıydı. Takımımız iyi yolda. Alanya takımı hiç yabana atılacak bir takım değil. Çıkışta olan bir takım. O takımı hemen ilk çeyrekte etkisiz hale getirdik. Bu da bizim takımımızın başarısını gösteren bir unsurdu. Oyuncularımızı tebrik ediyorum."

Alanya Belediye takımının antrenörü Osman Ersan ise güçlü bir rakiple oynadıklarını belirterek, galibiyetten dolayı Osmaniye temsilcisini kutladı.

Maçı, AK Parti Osmaniye milletvekili Suat Önal, AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Gürbüz ve AK Parti İl Başkanı Emir Hasan Arslantaş da izledi. - Osmaniye

Kaynak: AA / Yerel

Osmaniye Ak Parti Türkiye Alanya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title