Haberler

Başkan Eşkinat: "Bütün Yollar Bitene Kadar Çalışmaya Devam Edeceğiz"

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, yol yapım-onarım, yeni yol açma ve kaldırım çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, yol yapım-onarım, yeni yol açma ve kaldırım çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Merkez mahalleler Altınova, Çınarlı, Gündoğdu, Zafer, Aydoğdu ve Ortacami'de yoğunlaşan çalışmalar altı ekiple eş zamanlı olarak devam ediyor. Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, TESKİ, TREDAŞ, GAZDAŞ ve Türk Telekom tarafından alt yapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarda yol yapım-onarım, yeni yol açma ve kaldırım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Merkezde altı mahallede yoğunlaşan çalışmalar son aşamaya gelirken, Süleymanpaşa'nın bütün cadde ve sokakları teker teker kullanıma sunuluyor.

Çınarlı mahallesinde sona doğru

Altınova Mahallesi'nde Masal Kreş ve Alzheimer Gündüz Bakımevi çevresi ile Balamir Sokak'ta taş yapımı çalışmaları tamamlanarak vatandaşların kullanımına sunuldu. Çınarlı Mahallesi'nde bütün ana arterlerin üst yapı çalışmaları tamamlandı. Sokakların büyük bölümü de kilit taş kaplanarak hizmete sunulurken, çalışmaları süren Merih, Mera Aralığı, Mercan, Doğan, Meşe, Hercai, Sağlıkçı, Nur, Feza, İlknur, Kırmızıgül, Fevzi Çakmak, Sercan, Dr. Bülent Özal ve Ay Sokak da kilit taşla kaplanarak vatandaşların yazın toz, kışın çamur sorunu yaşamasının önüne geçilmiş oldu.

Gündoğdu mahallesi sokak sokak bitiriliyor

Gündoğdu Mahallesi'nde devam eden altyapı çalışmalarında altyapısı biten ve üstyapı çalışmalarının yapılması için Süleymanpaşa Belediyesine devredilen cadde ve sokaklarda ivedilikle çalışma başlatıldı. Gündoğdu Mahallesi Kazım Karabekir ve İsmail Yazıcı Caddesi, Hüseyin Bey, Bağcılar ve Kızılırmak Sokak'ta kilit taş döşeme çalışmaları tamamlanarak mahalle sakinlerinin istifadesine sunuldu.

Zafer mahallesi kumluk bayırı caddesi asfalta hazırlanıyor

Zafer Mahallesi de üstyapı çalışmalarının yoğunluk kazandığı mahallelerden biri olarak öne çıktı. Zafer Mahallesi Kumluk Bayırı Caddesi'nde asfalt hazırlıkları son aşamaya getirilirken, caddenin belli bölümlerinde kilit taş kaplama çalışmaları da tamamlandı.

Hastane bayırında çalışmalar bitti

Aydoğdu Mahallesi'nde Yavuz Sultan Selim Sokak'ta taş söküm işlemleri tamamlanarak asfalt hazırlıkları da bitme noktasına getirildi. Ortacami Mahallesi'nde ise dik yokuşu nedeniyle vatandaşlara zorluk yaşatan Hastane Bayırı Sokak'ta kilit taş çalışmaları tamamlanarak hizmete açıldı. Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı altı ekiple eş zamanlı olarak sürdürülen çalışmalar, Süleymanpaşa'da alt yapısı bitirilerek devredilen yollarla devam edecek.

"En büyük destekçimiz halkımız"

Zafer Mahallesinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral ile birlikte taş yapımında çalışan işçileri ziyaret ederek öğle yemeğini işçilerle yedi. Yol çalışmalarının belediye bütçesinin en büyük kalemini oluşturduğunu ifade eden Başkan Eşkinat, "Zafer Mahallemizde taş yapımındaki emekçi kardeşlerimle birlikte olmaktan çok mutlu oldum. Emekten daha değerli bir erdem yok. İşçi kardeşlerimle ekmeğimizi bölüştük. Bizi misafir ettikleri için kendilerine teşekkür ederim. Çınarlı Mahallesi'nde yol çalışmalarının sonuna geliyoruz. Tüm mahallelerimizde elimizin değmediği bir sokak dahi kalmayıncaya, tüm cadde ve sokaklarımızdaki çalışmalar bitinceye kadar çalışmaya devam edeceğiz. Bu noktada en büyük destekçimiz olan halkımıza gösterdikleri destek ve sabırdan dolayı teşekkür etmek istiyorum" açıklamasında bulundu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zafer Aydoğdu Süleymanpaşa Gündoğdu Tekirdağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title