Haberler

Başkan Böcek, Konysiad Üyelerini Ağırladı

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Sanayici ve İşadamları Derneği (KONYSİAD) üyeleriyle kahvaltıda buluştu.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Sanayici ve İşadamları Derneği (KONYSİAD) üyeleriyle kahvaltıda buluştu.

KONYSİAD üyeleri Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile bir araya geldi. Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek, ev sahipliği yaptığı toplantıda, Konyaaltı'nın yarınını anlattı. Geçtiğimiz haftasonu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımlarıyla 33 projenin açılışını gerçekleştirdiklerini dile getiren Başkan Böcek, hizmete açılan bu projelerin yanı sıra yapım çalışmaları devam eden projeler hakkında da bilgi verdi.

"Konyaaltı Atatürk Stadı, Cemevi, EXPO 2016 Parkı, Konyaaltı Sanat Eğitim Merkezi, Sağlıklı Yaşam Merkezi ve Spor Salonu, 2 adet Kreş ve Gündüz Bakımevi, Etüt Merkezi, Katı Atık Aktarma İstasyonu, Bitkisel Atık Getirme ve Yönetimi Merkezi, 3 Muhtarevi ve 20 adet park olmak üzere 33 projeyi hizmete açtık" diyen Başkan Muhitin Böcek, çalışan vatandaşların, yaşlı anne ve babalarını, gündüz vakit geçirebilecekleri, içerisinde hobi bahçeleri ve atölyelerin de yer aldığı Yaşlılar Kreşi-Kadın Sanat ve Eğitim Lokali inşaat çalışmalarında da son aşamaya geldiklerini ifade etti. Bunun yanı sıra Çamlıbel, Doyran, Dağ, Kır, Gökçam, Karatepe ve Bahtılı Mahallelerini kapsayan proje ile de bölge sakinlerinin düğün, nişan mevlüt gibi etkinliklerini yapabileceklerini kaydeden Başkan Muhittin Böcek, Pınarbaşı Mahallesi'nde hayata geçirmeyi planladıkları Kongre ve Fuar Merkezi Projesi'nde de ihale aşamasına gelindiğini bildirdi.

KONYSİAD üyelerinin Konyaaltı Sahili ve Batı Çevreyolu ile ilgili sorularına da cevap veren Başkan Muhittin Böcek; "Sahili 1999 yılında halkın hizmetine açtık. Proje ile Türkiye birinciliği aldık. Konyaaltı Sahili bugün Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluğunda. Geçen sezon sahilde her şey bedava denildi. Ama uygulamada bir takım sorunların yaşandığını biliyoruz. Günde 40 bin kişinin geldiği Konyaaltı Sahili'nde geçtiğimiz yıl da bu sayısı büyük ölçüde düştü. Umarım geçtiğimiz yıl yaşanan bu sorunlar bu sezon giderilir."

Korkuteli kavşağı ile Liman arasında yapımı süren Batı Çevreyolu konusunda da konuşan Böcek, "Batı Çevreyolu'nun Konyaaltı bölgesindeki kısmı tamamlandı. Burası yapılmadan önce sorun olarak hep Konyaaltı Belediyesi gösterildi. Ama Kepez bölgesinde kalan kısım halan yapılamadı. O günlerde bizi eleştirenler aynı konumda olan Kepez Belediyesini neden eleştirmiyor."

KONYSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Salih Peker, kendilerini ağırlayan Başkan Muhittin Böcek'e çiçek takdim ederek teşekkür etti. KONYSİAD üyesi Antalyaspor Hentbol Sorumlusu Hakan İrban'da, Başkan Böcek'e Antalyaspor renklerini taşıyan flama hediye ederek teşekkür etti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kemal Kılıçdaroğlu Muhittin Böcek Konyaaltı Kepez Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title