Haberler

Başkan Alıcık, İş Yeri Açılışına Katıldı

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, büyük mağazalar sektörlerinde faaliyet göstermekte olan alış veriş merkezinin yeni hizmet binasının açılış törenine katıldı.

Büyük Mağazalar sektörleri arasında yer alarak 2004 yılında Denizli ve Nazilli'de ilk mağazasını açan Zücem Züccaciye Firması Nazilli'de 5 katlı yeni hizmet binası ile müşterilerine hizmet verecek. Kuruluşundan bu yana Büyük Mağazalar sektörleri arasına girmeyi başaran ve adı Zücem Alışveriş Merkezi olarak değişen Zücem AVM'nin yeni hizmet binasında görkemli bir açılış töreni düzenledi. Törene Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Aslan Mağaza Müdürleri ve çalışanları ile çok sayıda davetli katıldı..

İncirliova Mehteran Takımının gösterileri ile başlayan açılış töreninde davetlilere pilav tavuk ikramı yapılırken okunan açılış duası ve kesilen kurban eşliğinde Tekstil, Elektronik eşyalar ve Mobilyaların satılacağı alışveriş merkezinin açılışında kurdelesini Belediye Başkanı Alıcık ile Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan kesti. Açılışta konuşan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Zücem AVM'nin evlenmeyi düşünenler için alışveriş bakımından iyi bir fırsat olduğunu söyledi. Alıcık, "Öncelikle Zücem Alışveriş Merkezimizin Nazilli'mize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bunun yanında da İş yeri sahibi Mehmet Yıldırım abimiz ve onun şirket ortağı olan Hasan Yıldırım ile Cuma Yıldırım'a başarı ve bol kazançlar temenni ediyorum. Her şeyden önce de kendilerine çok teşekkür ediyorum. Her zaman her iş yeri açılışında vurguladığım ve üstüne bizzat basarak belirttiğim bir cümlem var. Nazilli'de iş ve AŞ derdine çare olan her kesin sonuna kadar destekçisiyiz. Burada da kardeşlerimiz gerçekten bizim en çok önemsediğimiz bu konuya en büyük katkıyı sağlamış olacaklarını görüyorum. Mağazada çalışacak bir çok kişiye ekmek kapısı olacakları gibi satışını yapacakları kaliteli ve zengin çeşit ürünleri ile Nazilli halkına hizmet verecekler. Mobilyadan, Tekstil'e ve elektronik eşyalardan mutfak eşyalarına her şey mevcut. Burası gerçekten Güzel bir alışveriş merkezi olmuş" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haluk Alıcık Denizli Nazilli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title