Haberler

Başkan Akın Mazbatasını Aldı

30 Mart yerel seçimlerde Bartın Belediye Başkanı seçilen Cemal Akın mazbatasını aldı.

30 Mart yerel seçimlerde Bartın Belediye Başkanı seçilen Cemal Akın mazbatasını aldı.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın 30 Mart yerel seçimleri neticesinde hak kazandığı Belediye Başkanlığı mazbatasını alarak, 5 yıl süreyle yürüteceği görevine başladı. Belediye Başkanı Cemal Akın mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Gülcan Açıkgöz'ün elinden aldı. Başkan Akın, mazbatasını alırken MHP İl Başkanı Sezai Bilgin'de hazır bulundu. Bilgin yaptığı konuşmada Başkan Cemal Akın'ı bir kez daha tebrik edip, Bartın halkına teşekkür ederek hayırlı uğurlu olması dileklerini iletti. Belediye Başkanı Cemal Akın yaptığı açıklamada Bartın halkının 5 yıl boyunca verilen hizmetlerden memnun olması ve gösterdiği teveccüh dolayısıyla büyük mutluluk duyduğunu belirterek mazbatanın memlekete hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Mazbatasını alan Başkan Akın yaptığı açıklamada, "Bizler halkımıza hizmet ederek mutlu oluyoruz. Her şeyden önce hizmetlerimizden halkımızın istifadesi ve memnuniyeti bizler için onur verici bir durumdur. Bundan sonrada, Belediye Meclis üyelerimiz ve tüm birimlerimizle Bartın için zaman mefhumu gözetmeksizin seferber olarak en güzel şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz" dedi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sezai Bilgin Cemal Akın Bartın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title