Haberler

Bakar Mısın?" Tiyatroseverlerden Tam Not Aldı

Tekirdağ’a bağlı Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Salonu’nda sahnelenen “Bakar mısınız?” adlı tiyatro oyunu Çerkezköylü sanatseverlerdan tam not aldı.

Tekirdağ'a bağlı Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Salonu'nda sahnelenen "Bakar mısınız?" adlı tiyatro oyunu Çerkezköylü sanatseverlerdan tam not aldı.

Sinan Bengier'in yazıp yönetttiği "Bakar mısınız?" adlı kabare oyununda, Sinan Bengier, İyi Fikir Tiyatrosu oyuncuları Umut Oğuz, Ferda Çakırel, Ayşegül Aktaş, Hilmi Erdem, Abdullah Uysal, Tolga Güleryüz, Tuncay Gürel, Suat İnal ve Suhendan Zehiroğlu rol aldı.

İki perdeden oluşan oyunun dekoru Ahmet Kurban tarafından yapılırken, oyuncuların kostümleri ise RTL sanat tarafından tasarlandı. Ses ve ışık Mustafa Ömeroğlu tarafından düzenlenirken, oyunda söylenen şarkı sözleri ise Abdullah Uysal tarafından yazıldı.

OYUNCULAR AYAKTA ALKIŞLANDI

İki perdelik "Bakar mısınız?" adlı tiyatro oyununda, insanların günlük hayatta karşılaşabileceği toplumsal sorunlar müzikal ve komedi unsurlarıyla ele alındı. Kabare formatıyla izleyiciyle buluşan eserde, farklı kültürlerdeki insanların hayatlarından kesitleri anlatıldı. Oyunda, kadına şiddet konusunda da toplumsal mesajlar verildi. "Bakar mısınız?" adlı tiyatro oyununu Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, Atatürkçü Düşünce Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Dündar Orhan, Özel Optimed Hastanesi doktorları ve sağlık çalışanları ile çok sayıda vatandaş izledi. Oyuncular, oyunun sonunda dakikalarca ayakta alkışlandı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halk Eğitimi Merkezi Çerkezköy Tekirdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title