Haberler

Bakan Yılmaz, Bilsem Standını Ziyaret Etti

Muğla’daki özel yetenekli öğrencilere eğitim vermek amacıyla 2016-2017 eğitim-öğretim yılında faaliyete başlayan Muğla Bilim ve Sanat Merkezi, Antalya’da düzenlenen Bilim ve Sanat Merkezleri Festivaline katıldı.

Muğla'daki özel yetenekli öğrencilere eğitim vermek amacıyla 2016-2017 eğitim-öğretim yılında faaliyete başlayan Muğla Bilim ve Sanat Merkezi, Antalya'da düzenlenen Bilim ve Sanat Merkezleri Festivaline katıldı. 22-25 Mayıs tarihleri arasında devam eden festivalde, yıl boyu merkez öğrencilerinin yaptığı projeler ve özgün buluş değeri taşıyan çalışmalar sergileniyor.

Standı Milli Eğitim Bakanı ziyaret etti

Muğla Bilim Sanat Merkezi'nin açtığı standı Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı Hilmi Güler, MEB Müsteşarı Ahmet Emre Bilgili, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Celil Güngör ziyaret etti. Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, BİLSEM standında yıl içinde öğrencilerin özgün buluşlarını inceledi. Çalışmalar hakkında bilgi alan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ı BİLSEM Müdürü Bekir Cevizci ve öğretmenler bilgi verdi. Bakan Yılmaz yapılan çalışmalar için öğrenci ve öğretmenleri tebrik ederek madalya ile ödüllendirdi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cevdet Yılmaz Antalya Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title