Haberler

Bakan Koca'ya oğluna 1500 kişilik düğün yapan AK Partili vekil soruldu, cevabı ders niteliğindeydi

Güncelleme:

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya AK Parti milletvekili Cemil Yaman'ın oğlu için düzenlediği 1500 kişilik nikah töreni soruldu. Bakan Koca, "Hiç kimsenin pandemiyle mücadelede dışarıda kalmaya hakkı olamaz. Sorumluluk sahibi olan kişilerin daha çok örnek olması kanaatindeyim" dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya düzenlediği basın toplantısında, AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman'ın oğlu için düzenlediği 1500 kişilik nikah töreni soruldu. Koca, "Herkes tedbirlere uymak zorunluluğu hissediyor olmalı. Çünkü hiç kimsenin pandemiyle mücadelede dışarıda kalmaya hakkı olamaz. Özellikle sorumluluk sahibi olan kişilerin, bu milletvekili de olabilir, bürokrat da olabilir, yönetici de olabilir, daha ciddi anlamda sorumluluğun gereğini yapıyor olması gerektiğini düşünüyorum." dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Van, Muş, Hakkari, Bitlis il sağlık müdürleri, saha koordinatörleri, kamu hastaneleri başkanları, halk sağlığı başkanları ve hastane başhekimleriyle değerlendirme toplantıları gerçekleştirdi. Koca, toplantıların ardından Van'da basın toplantısı düzenledi. Toplatıda Bakan Koca'ya, AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, oğlu için düzenlediği 1500 kişilik nikah töreni ve nikahta koronavirüse yönelik tedbirlerin ihlal edilmesi soruldu. Koca'ya bu tören hatırlatılarak "Sizin özellikle bu konuda vatandaşlara uyarınız olacak mı?" sorusu yöneltildi.

"KİMSENİN PANDEMİYLE MÜCADELEDE DIŞARIDA KALMAYA HAKKI YOK"

Herkesin tedbirlere uyması gerektiğini dile getiren Koca, şu yanıtını verdi: "Herkes tedbirlere uymak zorunluluğu hissediyor olmalı. Çünkü hiç kimsenin pandemiyle mücadelede dışarıda kalmaya hakkı olamaz. Özellikle sorumluluk sahibi olan kişilerin, bu milletvekili de olabilir, bürokrat da olabilir, yönetici de olabilir, daha ciddi anlamda sorumluluğun gereğini yapıyor olması gerektiğini düşünüyorum. Yani insandan insana geçen, salgını giderek daha da arttırabilecek olan mekanların, ortamların oluşturulmaması, bu noktada sorumluluk sahibi olan kişilerin daha çok örnek olması kanaatindeyim. Dolayısıyla herkesin üzerine düşen sorumluluğun gereğini yaparak bu salgınla mücadelede yer alması gerektiği kanaatindeyim."

NE OLMUŞTU?

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, oğlu Hüseyin Yaman'a Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde nikah adı altında bin 500 davetlinin katıldığı görkemli bir düğün yaptı. Korona tedbirleri kapsamında yasak olmasına rağmen böyle bir düğün yapan Yaman, pişman olmadığını belirterek "Uzaktan gelen misafirlerimiz olduğu için yemek ikramı da yaptık. (Gülerek) Ben Ağrılıyım, yapmasan, 'Bir yemek yedirmeden yolladı' derler" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Milletvekili Cemil Yaman AK Parti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (199)

Eleman:

Davetiyeler belli, adalet varsa, vicdan varsa hepsine ceza yazilmali. Elaleme yaziliyorda bunlara neden yazilmiyor? Icisleri bakanini goreve cagriyorum!

50
33
yanıtYanıtla
BETERBÖCEK:

Icisleri bakani hazine bakani ile velihat savasinda yenicerililer taraf tutma a?amasinda onlar ye kurkum ye kavgasinda gelemez canım.

yanıt1
yanıt0
Şems:

Dört kişinin oynadığı düğüne 12, 000 TL vatandaşa kesiliyorsa milletvekilinede 1500X3000=4, 500, 000 TL ceza kesilmeliydi. Türkiye Cumhuriyetinde kimsenin ayrıcalığı yoktur.

52
29
yanıtYanıtla
1234:

Çipli kimlikle girilseydi kimin olduğu bilinirdi. Hepsine ceza lazım. Ödesinler.

yanıt0
yanıt0
BETERBÖCEK:

Ceza yamayanin evlatlari virüsten nalları tez zaman da dikerler. INSAALLAH.

yanıt0
yanıt0
Aaaa:

Boş laflar, başkası olda ceza yağardı

50
24
yanıtYanıtla
Ahmet:

Sonuç sayin bakan sonuç ne ceza kestiniz vekile

50
19
yanıtYanıtla
Eylül:

Olurmu ak parti millet vekillerinin dugununde virus yok bizler yapsak veya fakir fukara yapsa cezayi yerdi bu ülkede adelet yok

44
15
yanıtYanıtla
1234:

Ne meraklısın göbek atmaya. İnsanlar ölüyor, sen oynuyorsun. Cahil!

yanıt1
yanıt0
ömer turan:

öyle süslü laflarla olmaz. sade vatandaş yapsaydı milyon ceza verdi.

41
13
yanıtYanıtla
Tüm 199 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title