Haberler

Bahçeşehir Koleji, Geleceğin Basketbolcularını Seçiyor Ekinliğinin Basın Toplantısı Yapıldı -Hd

Bahçeşehir Koleji, geleceğin basketbolcularını seçiyor ekinliğinin basın toplantısı yapıldı

Hüseyin Yücel Gençleri spora yönlendirerek uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için yaptığımız bir sosyal sorumluluk projesi

Özellikle eğitimi konusunda kendilerine destek vereceğiz

Tufan Sabah Bahçeşehir Koleji, geleceğin basketbolcularını seçmek için Türkiye'nin dört bir yanında yapacağı seçmelerle, gençlerin basketbol hayallerini gerçekleştirecek

Kerem Gönlüm Bu proje sayesinde özellikle milli takımın oyuncu kaynağı da gelişecektir

Olgucan KALKAN - Serhan TÜRK İSTANBUL,(DHA)

Bahçeşehir Koleji, Türkiye'nin dört bir yanında yetenekli basketbol oyuncularına ulaşmak ve onları Türk basketboluna kazandırma hedefiyle birçok ilde seçmeler düzenleyecek. İstanbul'da bir otelde düzenlenen tanıtım toplantısına Bahçeşehir Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel, Başantrenör Stefanos Dedas, takım kaptanı Kerem Gönlüm ve Altyapı Koordinatörü Tufan Sabah katıldı.

Genç oyuncuları basketbola kazandırırken kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı da hedeflediklerini belirten Başkan Hüseyin Yücel, Bu hem kulübümüzün altyapısını geliştirmek hem de gençleri spora yönlendirerek uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için yaptığımız bir sosyal sorumluluk projesi. 12 ilde gerçekleştireceğimiz bu projede, özellikle büyük şehirlerin dışında yapacağımız seçmeler çok önemli. Büyük şehirlerde gençler basketbola daha kolay erişebiliyor. Mardin, Batman ve Diyarbakır gibi şehirlerde yapacağımız seçmelerle, gençlerimizi basketbola kazandıracağız. Amacımız 10 bin gence ulaşmak. NBA hayalleri olan gençlerimizin hayalini yerine getirmeyi hedefliyor. Bunun yanında tabii ki önceliğimiz, gençleri uyuşturucudan uzak tutmak dedi.

ÖZELLİKLE EĞİTİMİ KONUSUNDA KENDİLERİNE DESTEK VERECEĞİZ

Sporun yanında eğitiminde önemine dikkat çeken Yücel, Daha önce baktığımızda basketbola yönelen gençlerin eğitimlerini yarıda bırakmak zorunda kaldıklarını görüyorduk. Seçeceğimiz yetenekli oyuncuların tabii ki tamamının NBA'e gitmesi zor ancak bu gençlerin özellikle eğitimi konusunda kendilerine destek vereceğiz. Bahçeşehir Üniversitesi, bu anlamda yetenekli oyunculara burs vererek destek olacak ve hem basketbolu hem de eğitimi bir arada götürebilecekler. Uzun vadeli bu projede ilerleyen dönemlerde dijital ortamlarda da desteklenen bir çalışma planlıyoruz. Önceliğimiz Türkiye'deki 107 kampüste gençlere ulaşma imkanımız çok yüksek seviyede. Türkiye'de hemen hemen her ilde varız. Bu kampüslerde amatör olarak spor yapılıyor. Bunları daha profesyonelleştirmeyi hedefliyoruz. Şu anda 12 binin üzerinde sporcu gencimize bu imkanları sağlıyoruz diye konuştu.

TUFAN SABAH SEÇMELERİ ÖNÜMÜZDEKİ YIL 35 ŞEHİRDE YAPMAYI PLANLIYORUZ

Büyük şehirlerin yanı sıra Anadolu illerinde de seçmeler yapacaklarını ifade eden Bahçeşehir Koleji Altyapı Sorumlusu Tufan Sabah, İzmir, Ankara, İstanbul gibi büyük şehirlerin yanı sıra özellikle Anadolu illerinde Samsun, Mersin, Sivas, Iğdır ve Batman gibi illerde seçmelerimizi yapacağız. Ücretsiz başvurular web sitemizden yapılacak ve katılım sınırı yoktur. Amacımız iyi bir sporcu yetiştirmek değil, bu sporcuların akademik eğitimini de iyi şekilde almasıdır. Mersin'de 13 Mayıs'ta, Antalya'da 19 Mayıs'ta, İzmir'de 20 Mayıs'ta, Iğdır ve Van'da 24 Mayıs'ta, Diyarbakır, Batman ve Mardin 26 Mayıs'ta, İstanbul'da 27 Mayıs'ta, Samsun'da 3 Haziran'da, Ankara'da 4 Haziran'da ve 6 Haziran'da Sivas'taki seçmelerle taramalarımız sona erecek. Bu seçmelerde bize desteğini esirgemeyen Başkanımız Hüseyin Yücel'e teşekkür ediyorum. Bu seçmelerde 12 bine ulaşmak istiyoruz. Önümüzdeki senelerde bu taramaları 35 şehre çıkaracağız. Büyük şehirlerde seçmelerde yaş sınırı 9-18 olacak, diğer şehirlerde ise 10-14 olacak şeklinde konuştu.

KEREM GÖNLÜM BU PROJE SAYESİNDE ÖZELLİKLE MİLLİ TAKIMIN OYUNCU KAYNAĞI DA GELİŞECEKTİR

Bu proje sayesinde özellikle milli takımın oyuncu kaynağının da gelişeceğini ifade eden Bahçeşehir Koleji Basketbol Takımı Kaptanı Kerem Gönlüm, Gençlerin basketbola olan tutkusu ve yetenekli oyuncuların bulup çıkarılması konusunda çok önemli bir proje. Bahçeşehir Koleji olarak basketbola verilen değeri görüyoruz. Diyarbakır'dan Van'a 12 ilde 10 bin sporcu yetiştirme adına büyük bir oluşumun temellerini atıyoruz. Sadece oyuncu olarak değil, spor adamı olarak da Türk basketboluna desteklerinden dolayı Bahçeşehir ailesine teşekkür ediyorum. İnşallah yıllarca gururla terlettiğim Milli Takım formasına da bu adımla birçok sporcu yetiştirilir. Gençlerimize emanetiz ve gençleri desteklemek zorundayız. Ben bu projede emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Yücel Kerem Gönlüm İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title