Haberler

Baharın Renkli Dünyası LC Waikiki Çocuk Koleksiyonlarında

Güncelleme:

Çocukların hayal dünyası, bahar aylarında LC Waikiki koleksiyonları ile daha da heyecanlı ve renkli olmaya devam ediyor.

Moda perakende sektörünün lideri LC Waikiki, "2014 İlkbahar Çocuk Koleksiyonu"nda çocuklar için canlı renklerin, neşeli baskıların ve dikkat çekici detayların yer aldığı dinamik bir koleksiyon sunuyor.

Kız Çocukları Renklerin ve Işıltıların Dünyasında…

Bu sezon kız çocukları için birbirinden farklı temalarla hazırlanan koleksiyonlarda, çocuğunuz için seçim yapmakta zorlanacaksınız.

"Country Line" koleksiyonunda rahatlığın yanında fiyonklar, fisto fırfırlar, nakış detaylar, şifonlar bahar aylarıyla birlikte havada uçuşmaya başlıyor. Ekru, coral, tozpembe, mint tonlarının öne çıktığı t-body, sweath shirt, elbise, ceket ve salopetlerde sevimli kız ve hayvan karakterli grafikler ve varak baskılarda bolca kullanıldı.

Mevsimin vazgeçilmezi "Marine Line" koleksiyonunda klasik marine tarzı retro etkilerle işlenirken; öne çıkan renkler; ekru, lacivert, koral kırmızı, açık koral, koyu yıkamalı denimler, detaylarda lila ve tütün renkleri. Çocuklar retro etkisini dantel ve fisto detaylarında hissederken, bu mevsimde yine çok sevimliler.

"Sunshine Line" koleksiyonunda ise üzerinde 3 boyutlu ve pırıltılı detaylar, photo print baskılar olan ürünler optik beyaz, fuşya, yeşil, gri melanj, sax, sarı ve lila renkleriyle adeta dans ediyor.

Erkek Çocukları Doğa Detayları ile Daha Sevimli

Erkek çocukları için "Geleceğe Dönüş" teması ve maymun karakterinin işlendiği "Denim Line" koleksiyonunda turkuaz, koyu mavi, lacivert ve beyaz öne çıkan renkler arasında. Esprili cep detaylarının olduğu koleksiyonda erkek çocukları denim gömlek, renkli denimler ve ceketlerle enerjilerini şıklıkla birleştirecekler.

"Anthracite Line" koleksiyonunda ise müzik teması ve canavar karakterleriyle eğlenceli bir dünyanın kapıları aralanıyor. "Essential Line" koleksiyonunda ise anne ve babaların sıklıkla tercih edecekleri kolej teması işlendi. Okul ihtiyacına uygun ürünler, günlük rahat modeller ile birleştirildi. Lacivert, sarı gri, turkuaz ve yeşil renklerin ağırlıklı kullanıldığı koleksiyonda dik yaka hırkalar, kapüşonlu yelekler, denim pantolonlar ve gömlekler yine tercih edilecek ürünlerin başında gelecek.
"Natural Line" koleksiyonunda Amazon teması, maymun karakterleri ve hayvan figürleri askeri yeşil, somon gibi renklerle ve kamuflaj baskılarla ön plana çıkıyor. Canvas tarzı paçaya doğru daralan fit pantolonlar ile erkek çocukları kendi dünyalarının modasını yakalıyor.
LC Waikiki "2014 İlkbahar Çocuk Koleksiyonu"nu daha yakından görmek ve alışveriş keyfini doyasıya yaşamak için LC Waikiki mağazalarını ve yenilenen www.lcwaikiki.com adresini ziyaret etmeyi unutmayın.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Moda Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title