Haberler

Bafra Sera Osb ve Havza Osb Müteşebbis Toplantısı Yapıldı

Bafra Tarıma Dayalı İhtisas (Sera) Organize Sanayi Bölgesi ve Havza Tarımsal Ürün İşleme ve Tarım Makineleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti toplantıları, Vali İbrahim Şahin’in başkanlığında yapıldı.

Bafra Tarıma Dayalı İhtisas (Sera) Organize Sanayi Bölgesi ve Havza Tarımsal Ürün İşleme ve Tarım Makineleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti toplantıları, Vali İbrahim Şahin'in başkanlığında yapıldı.

Valilik Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıya Vali Yardımcıları Osman Nuri Çobanoğlu, Ali Galip Saral, Mehmet Ali Yıldırım, Haluk Şimşek, Metin Borazan, Dr. Hakan Kubalı, Hacı İbrahim Türkoğlu, Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Havza Kaymakamı Alper Tanrısever, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve müteşebbis heyet üyeleri katıldı.

Bafra Tarıma Dayalı İhtisas (Sera) Organize Sanayi Bölgesi ve Havza Tarımsal Ürün İşleme ve Tarım Makineleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti toplantısı, Vali İbrahim Şahin'in başkanlığında, müteşebbis heyeti üyelerinin katılımı ile yapılarak, toplantılarda gündemdeki maddeler görüşülüp karara bağlandı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi İbrahim Şahin Havza Bafra Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title