Haberler

Avrupa Şampiyonu Eczacıbaşı Vitra Kupayla Basının Karşısına Çıktı -2

Avrupa Şampiyonu Eczacıbaşı Vitra kupayla basının karşısına çıktı şampiyonluk pastası da kesildi Kulüp Başkanı Faruk Eczacıbaşı "Bu kupanın arkasında büyük bir emek var" "Kadınların maruz kaldıkları şiddetle değil de böyle güzel başarılarla dünyaya adını duyurmasında faydamız olduğu için mutluyum" Antrenör Giovanni Caprara "Teknik ekibimle ve takımımla gurur duyuyorum" Takım Kaptanı Esra Gümüş Kırıcı "Kariyerimizi böyle bir kupayla taçlandırdığımız için çok mutluyuz" Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan "Kupa sayımızı artırarak bu sezonu noktalamak istiyoruz" Polonya'da düzenlenen CEV DenizBank Kadınlar Voleybol Şampiyonlar Ligi Final Four'da tarihinde ilk kez şampiyon olan Eczacıbaşı VirtA basın toplantısı düzenledi.

Avrupa Şampiyonu Eczacıbaşı Vitra kupayla basının karşısına çıktı

şampiyonluk pastası da kesildi

Kulüp Başkanı Faruk Eczacıbaşı "Bu kupanın arkasında büyük bir emek var"

"Kadınların maruz kaldıkları şiddetle değil de böyle güzel başarılarla dünyaya adını duyurmasında faydamız olduğu için mutluyum"

Antrenör Giovanni Caprara "Teknik ekibimle ve takımımla gurur duyuyorum"

Takım Kaptanı Esra Gümüş Kırıcı "Kariyerimizi böyle bir kupayla taçlandırdığımız için çok mutluyuz"

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan "Kupa sayımızı artırarak bu sezonu noktalamak istiyoruz"

Polonya'da düzenlenen CEV DenizBank Kadınlar Voleybol Şampiyonlar Ligi Final Four'da tarihinde ilk kez şampiyon olan Eczacıbaşı VirtA basın toplantısı düzenledi.

Ayazağa'daki kulüp tesislerinde düzenlenen basın toplantısına Eczacıbaşı Kulübü Başkanı Faruk Eczacıbaşı, Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan, Eczacıbaşı VitrA menajeri Nalan Ural, antrenör Giovanni Caprara, teknik kadro, takım kaptanı Esra Gümüş Kırıcı ve diğer oyuncular katıldı.

Toplantı Eczacıbaşı VitrA'nın Polonya'da şampiyonluğa ulaştığı görüntülerin video filminin izlenmesiyle başladı.

KULÜP BAŞKANI ECZACIBAŞI "ZİRVEDE KALMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"

İlk olarak konuşan Eczacıbaşı Kulübü Başkanı Faruk Eczacıbaşı, "Bu kupanın arkasında gerçekten büyük bir ter miktarı var. Bunun sonucunda da kupayı kazandık. Ben hepinizin huzurunda bu başarıya ulaşmamızı sağlayan herkese teşekkür etmek istiyorum. Dünyada kadınlarımızın maruz kaldıkları şiddetle değil, başarılarıyla anılmasını istiyoruz. Eczacıbaşı'nın da bunda faydası olduysa çok mutlu olurum" dedi.

Kupayı aldıkları için çok mutlu olduklarını dile getiren Eczacıbaşı, "Keşke daha önce alsaydık ama işimiz bundan sonra daha zor. Zirvede kalmak için çalışacağız" diye konuştu.

CAPRARA "TEKNİK EKİBİM VE OYUNCULARIMLA GURUR DUYUYORUM"

Eczacıbaşı Vitra Antrenörü Giovanni Caprara ise, "Öncelikle teknik ekibime çok teşekkür ediyorum. Çok güçlü oyuncularım var, onları da tebrik ediyorum. Biz güçlü bir takım kurduk ve 14 oyuncumuz da oynamaya hazır olduğu için takımımla gurur duyuyorum" şeklinde konuştu.

Yerli ağırlıklı kadroyla kupayı kazandığı hatırlatılan Caprara, "Sezon başında menajere çok fazla oyuncu almamalarını söyledim. Önemli olan birlikte oynayan oyuncuların birbiriyle oynayarak alışabilmesiydi. Yabancı oyuncuyu sevmediğim için değil ama bir takımı kurabilmek için bu gerekli. Bu konuda da iyi karar verdiğimi anladım" ifadelerini kullandı.

Önlerindeki Türkiye Kupası ile ilgili de konuşan Caprara, "Türkiye Kupası için şu an bir şey söyleyemem ama bütün takımlar kupayı kazandığımız için daha çok bilenecekler ve bizi yenmek isteyeceklerdir" dedi.

"Yamamay karşısında kolay bir galibiyet bekliyor muydunuz" şeklindeki soruya Caprara, "Böyle oyuncuları motive etmek zor değil. Çünkü her zaman kazanmak için sahaya çıkıyorlar. Tabii ki final maçları stresli geçer ama bizim tek yapmamız gerek kendi voleybolumuzu oynamaktı ve biz de bunu yaptık. İki takımın oyuncularını tek tek karşılaştırsak da zaten onlardan üstündük. Kendi oyunumuzu da oynayınca salondan galip ayrıldık" yanıtını verdi.

ECZACIBAŞI CEO'SU KARAMERCAN "KUPA SAYIMIZI ARTIRARAK BU SEZONU TAMAMLAMAK İSTİYORUZ"

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan da, Türkiye Kupası'nı da kazanmak istediklerini dile getirerek, "Türkiye şampiyonluğu dünya şampiyonluğu kadar önemli çünkü dünyanın en iyi oyuncularının yer aldığı bir lig. Önümüzdeki bütün kupaları da almak istiyoruz. Kupa sayımızı artırarak bu sezonu noktalamak istiyoruz" dedi.

Karamercan, maçın heyecanını çok fazla yaşadığını belirterek, "Sporun içinden geliyorum. Spor benim hayatımın önemli bir bölümü. Hasta bir Beşiktaş taraftarıyım. İzlerken de maçın heyecanını yaşıyorum. Çok fazla yaşadığım için de bunu dışarıya da yansıtıyorum. Bu yüzden de sahaya yakın oturmak istiyorum" şeklinde konuştu.

TAKIM KAPTANI ESRA "KARİYERİMİZİ BÖYLE BİR KUPAYLA TAÇLANDIRDIĞIMIZ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ"

Eczacıbaşı Vitra Takım Kaptanı Esra Gümüş Kırıcı ise, "Kariyerimizi böyle bir kupayla taçlandırdığımız için çok mutluyuz. Bu sevinci tattığımız için de kendimizi şanslı sporcular olarak görüyoruz" ifadelerini kullandı.

Basın toplantısı şampiyonluk pastasının kesilmesiyle sonlandırıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Esra Gümüş Kırıcı Faruk Eczacıbaşı Vitra Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title