Haberler

Atina hükümeti, NATO'nun "Türkiye ve Yunanistan teknik görüşme yapacak" açıklamasını yalanladı

Güncelleme:

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg'in "Türkiye ve Yunanistan Doğu Akdeniz'de çatışmayı önlemek için teknik görüşme yapacak" açıklamasına Yunanistan'dan yalanlama geldi. Kathimerini gazetesi, Atina yönetiminin böyle bir görüşme kararı olmadığını açıkladı.

Yunan Kathimerini gazetesinin diplomatik kaynaklara dayandırdığı habere göre, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg'in açıkladığı "Türkiye ve Yunanistan Doğu Akdeniz'de çatışmayı önlemek için teknik görüşme yapacak" kararı Atina hükümeti tarafından yalanlandı.

"GERİLİMİN AZALTILMASI TÜRK GEMİLERİNİN ÇEKİLMESİYLE MÜMKÜN"

Söz konusu Yunan kaynak, "Stoltenberg'in gerilimi azaltmak için NATO içerisinde mekanizmalar kurulması niyetini dikkate alıyoruz. Ancak gerilimin azaltılması ancak tüm Türk gemilerinin Yunan kıta sahanlığından derhal çekilmesiyle mümkün" ifadelerini kullandı.

"İKİ ÜLKE TEKNİK GÖRÜŞMELERE BAŞLAYACAK"

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ise, yazılı açıklamasında, "Türk ve Yunan liderlerle yaptığım görüşmeler sonrasında iki müttefik ülke, Doğu Akdeniz'de askeri çatışmayı önleme mekanizmaları kurmak ve kazalarla olayları önleme riskini azaltmak için NATO'da teknik görüşmelere başlamak üzere mutabakata vardı." ifadelerini kullandı.

Atina hükümeti, NATO'nun 'Türkiye ve Yunanistan teknik görüşme yapacak' açıklamasını yalanladı

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Doğu Akdeniz Yunanistan Türkiye Atina Haberler

Bakmadan Geçme

Minnesota TW Phoenix Suns NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (66)

trakyalı:

Yunanistanı bırakıp direk fransaya saldıralım büyükü balığı yersek küçükler saklanacak delik arar.

46
8
yanıtYanıtla
Arkadaşım:

Bukadat savasa meraklı olma fransa kendi teknolojisi olan bir ülke yapıcı olun yıkıcı değil

yanıt5
yanıt18
Ne:

Sanki call of duty oynuyor arkadaş, savaşta öyle silah sıkıldığında ya da bomba atıldığında canın yarıya düşmüyor. Çocuklar, kadınlar, masumlar, abin, kardeşin, annen, baban ölüyor. Evin yıkılıyor. Çok oyun oynamak ve film izlemekten oluyor heralde. Ki fransaya saldırma gibi bir lüksün yok bile. Türkiye saldırı ülkesi değil, savunma ülkesidir. Fransada bir bina bile yıkamadan sonlanır savaş. Olan bizim ülkemize olur. Ki şu anki durumda hiç bir avrupa ülkesi ile savaş gibi bir durumumuz olamaz.

yanıt9
yanıt18
NE DİYEN ARKADAŞA CEVAP:

YOK FRANSADA BİR BİNA BİLE YIKAMADAN SAVAŞ SONLANIRMIŞ TÜRKİYE MUZ CUMHURİYETİ DEĞİL ARTIK O EKSİDE KALDI KARDEŞ SAVUNMADA YAPILAN ONCA ŞEYİ GÖRMÜYORSUN GALİBA FRANSAYI GÖZÜNDE COK BÜYÜTMÜŞÜN SEN BIRAKIN ŞU AVRUĞA YALAKALIĞI YAPMAYI KİMSE SAVAŞ İSTEMİYOR AMA KARŞINDA OYNANAN OYUNU GÖRMÜYORSAN MALSIN DEMEKTİR BİZİ KENDİ SULARIMIZDAKİ FAALİYETİ BİLE YAPTIRMAK İSTEMİYORLAR BİZİM KİMSENİN SULARINDA GÖZÜMÜZ YOK VE FAALİYETLERE DEVAM EDECEĞİZ DEĞİL FRANSA BABASI GELSE BİR ŞEY YAPAMAZ AHMAKKK.

yanıt14
yanıt2
MERT:

çok abartmayın o kadar fransa yı haksız yere kise savaşı kazanamaz. azdan az çokdan çok gider bunuda unutmayın

yanıt2
yanıt2
Yüzyirbin camis sahibi bilo aga:

Lan fransayi ben bir öğünde yerim

yanıt1
yanıt3
AA:

şuan saldırdın bak

yanıt0
yanıt1
Ziya Bozoğlan:

Sayın cumhurbaşkanımız en doğusunu yapıyor o kuranda DEVLETLER ARASINDA ÇIKAN ANLAŞMAZLIKLARDA DİYALOK SİYASİ YOLLARLA ÇÖZÜLMESSE SİZE ONLAR SAVAŞ AÇMADIKLARI SÜRECE SİZ SAVAŞ AÇMAYINIZ DEMEKTEDİR BİZ HERTÜRLÜ HAKKA NİYET ÇERÇEVESİNDE VARIZ DİYORUZ YOK BİZ İLLEDE SİZN BU DENİZLERDE HAKKINIZ YOK DEFOLUN ÇEKİLIN BURSLARDAN DİYORLARSA BİZ ALLAHIN BİZE İZİN VERDİĞİ İÇİN ALLAH ORDUSUNU BUNLARA YENDİRMEZ GALİP OLAN ORDU TÜRK ORDUSU OLACAK İNŞAALLAH ÇÜNKÜ ALLAHİN VADİ VAR KENDİNİN DİNİNİ YALANLIYANLARINI MUZAFFER ETMEZ MAĞLUP EDER ALLAH BİZİMLE BERABERDİR İNŞAALLAH BİZİM TARİHİMİZDEN DERS ALMAYANLAR HELE NİR DENESİNLER DE GÖRSÜNLER DÜNYANIK KAÇBUÇAK OLDUĞUNU ONLAR KAŞINYORLAR BİR DENESİNLER BEKLİYORUZ BU MİLLET BU VATAN İÇİN YA VAROLUR YADA KIYAMETE KADARDA VAROLACAKTIR ONLAR KAÇACAK YER ARIYACAKLARDIR .BEKLİYORUZ HODRİ MEYDAN

yanıt1
yanıt0
NE DİYEN ARKADAŞA CEVAP DİYENE CEVAP:

EVET, FRANSADA BİR BİNA BİLE YIKAMADAN SONUÇLANIR TEKRAR SÖYLÜYORUM. NE İLE SALDIRACAKSIN ORAYA ? ULUSLARARASI BİR ÜSSÜMÜZ VAR MI? YOK. UÇAK GEMİMİZ VAR MI? YOK. TABİKİ KENDİ ÜLKEMİN EN GÜÇLÜ OLMASINI İSTERİM AMA MAALESEF DEĞİLİZ VE SADECE KENDİMİZİ YÜCELTİYORUZ. GELİŞMELER BENİ MUTLU EDİYOR AMA 2 TANE SİHA YAPILDI DİYE DÜNYANIN EN GÜÇLÜ ORDUSUNA SAHİP DEĞİLİZ. SİLAH ÜRETEMİYORUZ, TEKNOLOJİ ÜRETEMİYORUZ. TANKLARIMIZ, UÇAKLARIMIZ, GEMİLERİMİZ, SİLAHLARIMIZ ÇOK ESKİ. UMARIM DAHA ÇOK GELİŞİRİZ.

yanıt0
yanıt0
seyfi:

yunan kıta sahanlığından çekilecekmişiz sırtakilere bak hele ulan sizin doğu akdenizde kıtanızmı varda sahanlığınız olsun bre kancıklar

40
1
yanıtYanıtla
Tüm 66 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title