Haberler

Aşk Mantık İntikam 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aşk Mantık İntikam 7. bölüm fragmanı izle! Aşk Mantık İntikam son bölümde neler oldu?

Güncelleme:

Fox TV'nin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam bugün 7. bölümü ile ekranlara gelecek! Şimdi Aşk Mantık İntikam severler, Aşk Mantık İntikam yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı merak ediyor? Aşk Mantık İntikam 8. bölüm fragmanı! Aşk Mantık İntikam 7. bölüm ful izle! Aşk Mantık İntikam 8. bölüm fragmanı çıktı mı? Aşk Mantık İntikam dizisinin 8. bölüm yeni fragmanı yayınlandı mı?

Aşk Mantık İntikam 7. bölümünü izleyenler şimdi heyecanla 8. bölüm fragmanını bekliyor! Baş rollerindeBurcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel'i gördüğümüz Aşk Mantık İntikam 7. bölümü yine çok heyecanlıydı! Aşk Mantık İntikam yeni bölüm fragmanı çıktı mı? Yeni bölüm fragmanı yayımlandı mı? Aşk Mantık İntikam 8. bölüm fragmanı ne zaman çıkacak? Aşk Mantık İntikam 7. bölüm fragmanı izle!

AŞK MANTIK İNTİKAM 8. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı bugün yayınlanacak olan bölümün sonunda çıkacaktır. Takipte kalabilirsiniz.

AŞK MANTIK İNTİKAM 7. BÖLÜM FRAGMANI İZLE...

AŞK MANTIK İNTİKAM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ozan ve Çağla'yı hastane odasında baş başa gören Esra oradan ayrılırken Musa'ya bir söz verdirir. Ozan,Esra'nın tüm gece başında beklediğini bilmeyecektir. Musa nedenini anlamasa da Esra'ya verdiği sözü tutacaktır. Ozan, Esra'nın kendisine bir geçmiş olsun bile dilemediğini sanacak ancak gerçeği ilginç bir şekilde öğrenecektir.

Menekşe ve Zümrüt, mahalle güzelleştirme derneğinin başkanlık seçimleri için kıyasıya bir rekabete girerken Zümrüt'ün seçimi kazanmak için başvurduğu yollar herkesi şaşırtacaktır. Oylar sayıldığında ortaya çıkan sonuç Menekşe ve Zümrüt arasındaki ilişkiye yeni bir boyut kazandıracaktır.

Esra, Çağla ve Ozan'ın arasında gizli bir ilişki olduğundan şüphelenip bu ilişkiyi ortaya çıkarmaya karar verir. Bu amaçla, şehirden ayrılan Ozan'ın peşine düştüğünde, karşılaştıkları onu hayli şaşırtacaktır.

Aşk Mantık İntikam 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aşk Mantık İntikam 7. bölüm fragmanı izle! Aşk Mantık İntikam son bölümde neler oldu?

AŞK MANTIK İNTİKAM DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Aşk Mantık İntikam, No:9 Productions imzalı, Türk yapımı drama türündeki televizyon dizisi. Dizinin başrollerinde Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel yer almaktadır.

Dizinin oyuncuları:

Burcu Özberk : Esra Erten

İlhan Şen : Ozan Korfalı

Burak Yörük : Çınar Yılmaz

Melisa Döngel : Çağla Yılmaz

Mehmet Korhan Fırat : Ekrem Erten (Eko)

Günay Karacaoğlu : Zümrüt Korfalı

Zeynep Kankonde : Menekşe Erten

Süleyman Atanısev : Yalçın Erten

Murat Karasu : Arif Yılmaz

Birgül Ulusoy : Reyhan

Ceren Koç : Elif Korfalı

Sevda Baş : Zeynep

Mehmet Yılmaz : Musa

Sibel Şişman : Feraye

Gözde Duru : Gaye

Asuman Karakollukçu : Adil

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Aşk Mantık İntikam Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title