Haberler

Aşçının kopan parmağı işçinin yemeğinden çıktı

Güncelleme:

Tekirdağ'da mide bulandıran bir olay yaşandı. İddiaya göre bir fabrika işçisinin yemeğinden kopmuş parmak çıktı. Parmağı görmekle kalmayıp yarısını yediğini öğrenen adam sağlığı için endişe duyarken firma tarafından ücretsiz izne çıkarıldı.

Tekirdağ'daki bir fabrikada çalışan işçinin yemeğinden, kopmuş parmak çıktı. Akıllara durgunluk veren olay Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir fabrikada gerçekleşti. İddiaya göre, bir süre önce mutfakta turşu doğrayan aşçı yanlışlıkla parmağını kesti. Aşçı hastaneye kaldırılırken, kaybolan parmak ise 3 gün sonra fabrikada yemek yiyen Burhan Yılmaz adlı bir işçinin yemeğinden çıktı.

KOPAN PARMAĞIN YARISINI YEDİ

Yemeğinden çıkan parmak ile şaşkına dönen Burhan Yılmaz, soluğu Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde aldı. Sürekli mide bulantısı yaşadığını belirten Yılmaz'ın aldığı doktor raporuna göre, kopmuş parmağın bir kısmını fark etmeden yediği öğrenildi.

"SAĞLIĞIMDAN ENDİŞE DUYUYORUM"

Sağlığından endişe ettiğini belirten Yılmaz, "Çalıştığım fabrikada öğle yemeğine çıktım. Yemek yerken ağzımda sert bir cisim olduğunu fark ettim. Elimi atıp ağzımdan çıkardığımda insan parmağı olduğunu anladım. Olayın ardından 2-3 gün önce aşçıbaşının parmağının koptuğunu duydum ve o olabileceğini düşündüm. Hemen hastaneye gittim ve doktor raporlarımda da yazıyor. Parmağın yarısını yemişim. Sağlığımdan endişe duyuyorum" dedi.

"AYNI FİRMA HALA İŞÇİLERE YEMEK VERİYOR"

Olayın ardından fabrikanın kendisini ücretsiz izne çıkardığını belirten Burhan Yılmaz, "Çalıştığım firma hakkında suç duyurusunda bulundum çünkü çalıştığım şirket aynı yemek firması ile hala çalışıyor ve işçilere yemek veriyor. Herhangi bir işlem yapılmadı" dedi.

"SUS PAYI TEKLİF ETTİLER"

Ücretsiz izinde olmasıyla mağduriyetinin katlandığını ifade eden Yılmaz, "Bu olayın ardından beni ücretsiz izine çıkardılar ve sus payı olarak 3 bin lira teklif ettiler. 15 gündür ücretsiz izindeyim. Maddi durumum yok ve fabrikadan aldığım maaşla geçiniyordum. Kiradayım, ailemle ben şuan zor durumdayız. " ifadelerini kullandı.

Aşçının kopan parmağı işçinin yemeğinden çıktı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Organize Sanayi Bölgesi Burhan Yılmaz Çerkezköy Tekirdağ Haberler

500

Yorumlar (22)

Es26:

Turkiyede iş verenin gücü. Çünkü savunacak ne sendika, nede adalet var.

12
3
yanıtYanıtla
Sümbüllü:

Askerleri zehirleyip duran ama.yine yemek vermeye devam.eden sözde dindar yandaş firmalar bunlar.

11
3
yanıtYanıtla
Pala:

Klavye başında oturarak hemen çözmüşsün işi harcanma buralarda bence.

yanıt1
yanıt6
Mete:

Korku filmi gibi ülke olduk

9
1
yanıtYanıtla
2 AYAĞI KESİK SÜMÜKLÜ SÜLO:

O kadar çok parmak sallarsan böyle olur. Parmak bile dayanamadı kopuverdi. Kim yediyse herhalde iyi pişmiş parmak yarısını mideye götürdüğüne göre.

2
8
yanıtYanıtla
PLATON:

Parmakdir ins. Baska bir seyse daha vahim.

7
1
yanıtYanıtla
Kandıralı:

Olabilir dünyanın sonu mu geldi. At eti eşek eti yerken birşey yok

0
8
yanıtYanıtla
Organ:

Zavallı parmak. Başına gelmeyen kalmamış.

4
3
yanıtYanıtla
MAHMUT iNCiDÖKER:

Vayyyy be duruma bakin, adamlar 3 günlük yemegi millete nasil da kakaliyorlarmis. Iste en önemli konu budur, en önemli. Lan üc günlük yemek ydirilir mi insana be, benim Fino''ya versem o bile yemez. Fabrikanin alim müdürünün isine derhal son verilmeli.

4
0
yanıtYanıtla
yusufcuk:

Hazır yemek yemekten kaçınmak lazım. İnsanın artık içi almıyor. İşe giderken ekmek arası domates peynir katıyorum yetiyor. Ekmek de hazır ondan da bazen haz etmiyorum ama dışarıdan yemek işini baya bi azalttım. Sadece ekmek dışarıdan, konserve bile almamaya dikkat ediyorum. Bundan 6-7 ay önce hep dışarıdan hazır yemek söylerdim. Bazı zamanlar mide bulandıran şeyler de çıkınca iyice soğudum. Zaten nasıl yapıldıkları belli değil. Kanser bile yapabilir. Anneyemeği gibi güvenirsen hazır alabilirsin.

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title