Haberler

Aras Epsaş'ta Fatih Yerkazan dönemi

Güncelleme:

Aras Elektrik Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürlüğünde yaşanan görev değişimiyle, Genel Müdür olarak Fatih Yerkazan göreve başladı.

Aras Elektrik Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürlüğünde yaşanan görev değişimiyle, Genel Müdür olarak Fatih Yerkazan göreve başladı.

Daha önce Aras Elektrik Dağıtım A.Ş.' de Müşteri Teknik Hizmetleri Koordinatörlüğü görevini yürüten Fatih Yerkazan, sektörün tecrübeli isimlerinin arasında yer almasının yanı sıra, genç yaşında Genel Müdür olmasıyla da dikkat çekiyor.

Fatih Yerkazan Kimdir?

1982 yılında Elazığ'da doğan Fatih Yerkazan, 2003 yılında İnönü Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 2004 yılında TEDAŞ Genel Müdürlüğü'nde sektöre başlayan Yerkazan, FIRAT Elektrik Dağıtım A.Ş. Şirket Müdürlüğü ve Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğünde farklı kademelerde görevler yaptı. 2012-2013 yıllarında TEİAŞ İletişim, Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğünde etüt planlama Başmühendisliği görevini yürüttü. 2013-2015 yıllarında ise Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. 'de Enerji Kayıpları Kontrol Direktörü olarak görev yaptı. Ardından, 2015 yılında Aras Elektrik Dağıtım A.Ş.' de Müşteri Teknik Hizmetleri Koordinatörlüğüne gelen Fatih Yerkazan, uzun yıllar bu görevde bir çok başarıya imza attı ve Eylül 2021 itibariyle Aras Elektrik Perakende A.Ş.' de Genel Müdürlük görevine başladı. Fatih Yerkazan, evli ve 2 çocuk babasıdır.

"Geleceğin Liderlerini Yetiştiriyoruz"

Aras Edaş Genel Müdür'ü Fikret Akbaş yaptığı açıklamada şöyle dedi:

"Çalışma ortamımızın değişimini, iş birliğini ve yeniliğe açık bir yapıda olmasını sağlamak en önemli önceliğimizi oluşturmaktadır. Vizyonumuzu daha da güçlendirme hedefiyle, her alanda olduğu gibi insan kaynakları alanında da yenilikçi bir yaklaşımla tüm süreçlerimizi etkili bir şekilde tasarlamaktayız. En doğru süreçlerin bile uygun liderler, yöneticiler ve çalışanlar olmazsa planlandığı gibi hayata geçemeyeceğini ve başarılamayacağını biliyoruz. Bu nedenle de uzun vadeli planlarımızda yöneticilerimizi dışarıdan işe almak yerine organizasyon içindeki yetenekleri geliştirerek Şirketimizdeki yetenek savaşçılarının çıkmasına önem gösteriyoruz. Yöneticilerimizi kendi çalışanlarımız arasından ihtiyaca yönelik olarak uyarlanmış eğitim programlarından geçerek seçiyoruz. Bu stratejimizin merkezinde de çalışanımızın göstermiş olduğu gelişim yatıyor."

İnovatif, üretken ve her yapılan çalışmada stratejik yolları takip ettiklerine dikkat çeken Aras Elektrik Genel Müdürü Fikret Akbaş: "İyi eğitilmiş insan gücü yoksa yapılan bir işte netice almak zordur. Bu nedenle Şirket olarak önceliğimiz, faaliyetlerimizin merkezinde çalışanlarımızın eğitimini destekleyerek gelişimlerini sağlamak. En uygun ve nitelikli insan gücünü istihdam ederek çalışma arkadaşlarımıza gelişimleri için her türlü imkanı sunuyoruz. Sağladığımız her türlü imkanlarla geleceğin liderlerinin yetiştiğini görmek bizi gururlandırıyor." dedi.

Kendini her konuda geliştiren, yeniliğe açık olan ve vizyonunu güçlendirerek lider olma yolunda emin adımlarla ilerleyen mesai arkadaşlarının olduğunu belirten Akbaş: "Arıza Bakım Onarım Müdürü olarak görev yapan M. Alper Gül Sistem İşletme Koordinatörü, Ölçü Sistemleri Kontrol Müdürü olarak görev yapan Metin Ofluoğlu Müşteri Teknik Hizmetler Koordinatörü olarak yeni görevlerine başladılar. Kendi iç organizasyonumuzdaki çalışan arkadaşlarımızın yükselmesini görmek bizi mutlu ediyor. Ayrıca yetiştirdiğimiz mesai arkadaşlarımız sadece kendi Şirketimizde değil farklı Şirketlerde de görev alabiliyor. Müşteri Teknik Hizmetleri Koordinatörümüz olarak görev yapan Fatih Yerkazan'ın farklı bir Şirkete Genel Müdür olarak atanması da bizi ayrıca onurlandırdı. Kendilerine yeni görevinde başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Aras Elektrik Dağıtım Elazığ Fatih Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title