Haberler

Annesini ziyarete giden Bade İşçil, gördüğü çöp manzarası sonrası İmamoğlu'na sitem etti

Güncelleme:

Annesini ziyaret etmek için Büyükada'ya giden 37 yaşındaki oyuncu Bade İşçil, gördüğü çöp manzaraları karşısında büyük hayal kırıklığı yaşadı. O ana ilişkin kareyi sosyal medya hesabından paylaşan güzel oyuncu, İBB Başkanı İmamoğlu'na mesaj gönderdi.

Güzel oyuncu Bade İşçil, İstanbul Büyükada'da yaşayan annesi Kadriye Gündüz'ün yanına gitti. Her anını sosyal medya hesabından paylaşan 37 yaşındaki oyuncu, çöplerin biriktiğini ve toplanmadığını görünce isyan etti.

Annesini ziyarete giden Bade İşçil, gördüğü çöp manzarası sonrası İmamoğlu'na sitem etti

"BU GÜZELLİKLERE BU GÖRÜNTÜLER YAKIŞMAMIŞ"

Biriken çöplerin fotoğrafını Instagram hesabından paylaşan İşçil, "Ama bu güzelliklere bu görüntüler yakışmamış. Yazık, 'Burada bugün grev mi var?' dedim ama insanlar, 'Yok belediyede çöp toplayacak adam yokmuş, ondan' diyor. Belli bu sene denize girilmeyecek adalarda, ama yolda da yürünecek gibi değil" açıklamasında bulundu.

Annesini ziyarete giden Bade İşçil, gördüğü çöp manzarası sonrası İmamoğlu'na sitem etti

İMAMOĞLU'NU DE ETİKETLEDİ

Çevreye duyarlılığıyla bilinen ünlü oyuncu paylaşımına, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu da etiketledi.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Magazin

Ekrem İmamoğlu Bade İşçil Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (35)

Songül Akkaya:

Chp demek çöp demek pislik demek rezillik demek. Hic şaşırmadım. Ak partinin kiymetini bilmeyen nankorlerin daha cok cekecegi var. Bosverelim Eko tatil yapsın ya millet denizede girmez yolda da yurumez gerekirse.

191
187
yanıtYanıtla
Ogün Giray:

la bi suss

yanıt18
yanıt36
Ali Fuat Alin:

tmm güzel bir yazı yazdın yarın gidip atm den bir maaş bir maaş kadarda ikramiyeni alabilirsin, bişe soracam? evinde yere çöp atarken annenemi hönkürüyorsun yoksa neden kaldırmıyorum yada neden yere çöp atıyorummu diyorsun, emin olun o cöp konteynırın içi boştur sırf belediye çalışmıyor izlenimi verilsin diye yanına bırakan bir çok insan gördüm

yanıt62
yanıt85
Mehmet :

Şaşırdık mı tabiki hayır aynısını kaç zamandır maltepede görüyoruz zaten

248
55
yanıtYanıtla
Osman Tokgonul:

Marmara'daki müsilajın oluşmasına sebep olanlara laf edemeyenler , gelmişler üç çöpün lafını ediyorlar ! Siz önce iğneyi kendinize bir batırın biz çuvaldızı kendimize batırmasını biliriz ... Yirmi beş sene ne yaptınız onun hesabını verin ...

118
174
yanıtYanıtla
Yasemin Ergin Şen:

Sizi ayakta alkışlıyorum. Doğru söze ne hacet. ??????

yanıt20
yanıt24
Mustafa Usta:

Aynı zihniyeti ben 1990 -1994 senesinde de yaşadım...değişen nedir derseniz,nurettin sözen gitti ,ekrem imamoğlu geldi...sadece isim değişti...bunların işi millete hizmet değil ki..millete eziyet...yok z kuşağından medet umuyorlar...tabi umarlar...niye , çünkü bunların evvelini bilmiyorlar...çünkü z kuşağı bunların böyle hizmet etmiyeceğini bilse değil bunlara oy vermek,bunlara selam bile vermezler....

205
70
yanıtYanıtla
pentakill lol:

oy vermeyin olsun bitsin herşey halkın elinde.

190
64
yanıtYanıtla
Salih Sami Atlas:

Herşey güzel olacak Cumhurbaşkanı olsun o zaman daha da güzel olacak

180
66
yanıtYanıtla
uzay pilotu:

ülkeyi avrupaya şikayet edenler, meclise pkk yi sokanlar, pkk nin siyasi uzantısı olan hdp ye şimdiden bakanlık ayarlayalar ; ülkenin başına geçince bu ülkeyi satarlar acımazlar

yanıt12
yanıt4
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title