Haberler

Anıtkabir'e giden Bülent Ersoy'un görüntüsü sosyal medyaya damga vurdu

Güncelleme:

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy'un Anıtkabir'i ziyaret ettiği görüntüler sosyal medyaya damga vurdu. Bülent Ersoy'un yağmur altında tekerlekli sandalyeyle gittiği Anıtkabir'de, bir askerin şemsiyeyle kendisine eşlik etmesi tepki topladı.

Ankara'da Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kabri Anıtkabir'i ziyaret eden ünlü sanatçı Bülent Ersoy, son görüntüsüyle sosyal medyada dikkatleri üzerine çekti.

SAYGI DURUŞU İÇİN AYAĞA KALKTI

Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarda, Anıtkabir ziyaretine tekerlekli sandalye ile gelen Ersoy, saygı duruşu için ayağa kalktığı görülüyor.

Anıtkabir'e giden Bülent Ersoy'un görüntüsü sosyal medyaya damga vurdu

ASKER ŞEMSİYE TUTTU

Yağmurlu havada yapılan ziyarette yanındakilerle birlikte bir askerin de Bülent Ersoy'a şemsiye tuttuğu görülüyor. Bu durum ise sosyal medyada tepki topladı.

Anıtkabir'e giden Bülent Ersoy'un görüntüsü sosyal medyaya damga vurdu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bülent Ersoy Anıtkabir Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli? MEHMET ALİ YILMAZ ÖLDÜ MÜ? Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü mü bulundu, ne oldu?
500

Yorumlar (43)

Ozzy Bjk:

Hiç kimse demiyor ki bu asker kendi özgür iradesiyle bu şemsiyeyi tutamaz mı diye? Rica etmişlerdir , veya o asker kendi isteği ile tutmuş olabilir, yardımcı olmak istemiştir, o şemsiyeyi tutmasının üniforma ile ne alakası var. Teşekkür edeceğinize hakaret ediyorsunuz. Yapmayın Allah aşkına.

94
51
yanıtYanıtla
Ömer Bal:

Kimsenin düşünmediğini düşündüğün için kendinle gurur duyuyor olmalısın...

yanıt19
yanıt11
AJ B:

Ömer Bal@ Kimsenin dusunmedigi dedigin bu yorum gibi cok yorumlar var, ve herkes kendi capinda iyilik yaptigi icin gurur duyuyordur. Asker bir yasli teyzeye semsiye tutsaydi bir olay olmazdi , gururunuz olurdu, ama Bulent Ersoy oldugu icin tepki gordu, ne kadar insanlik disi ve ayirimci oldugunu gosteriyor. Insan insandir ve herkes ne olursa olsun ayirimcilik yapmadan, yargilanmadan etrafina iyilik gostermelidir.

yanıt12
yanıt6
Eren İsmail:

Mahalledeki escinseli dislayip bu şarkıcı olanları yuceltip diva ismini koyanda aynı türk halkı. Yazık günah utanç verici

136
9
yanıtYanıtla
AJ B:

Bulent Ersoy escincel degil , Turk kanunlarina gore resmi olarak bir bayan. Escinselleri dislamakla yok edeceklerini sanan cahil tabakasini da egitmek gerekir.

yanıt1
yanıt4
Fakır:

bu kafayla bir adım öteye gidemeyiz. bu şahıs kim ki asker şemsiye tutuyor

112
4
yanıtYanıtla
Doğuş:

Muhtemelen bütün servetini Mehmetçik vakfına bırakacak. Ayrıca bir bayana şemsiye tutmak nezakettir. Aykırı bir durum görmüyorum

50
55
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Hazır kıta durun Amiral Bülent geldi :)

90
11
yanıtYanıtla
kallanpa kallanpa:

Bülent ersoy Aslanlar gibi askerlik yaptı zamında hileli çürük alanladan cok daha iyi

70
27
yanıtYanıtla
taner ipek:

bu kadar gösteriş meraklısı birinin anıtkabiri çağırmamasına şaşırdım

68
5
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title