Haberler

Altınordu'ya Lucescu Ziyareti

Altınordu'ya Lucescu ziyaretiMustafa KÖPRÜLÜ İZMİR, (DHA)A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, son dönemde altyapıda gerçekleştirdiği hamlelerle alkış toplayan Altınordu'nun tesislerini gezerken İzmir temsilcisinden övgüyle söz etti.

Altınordu'ya Lucescu ziyareti

Mustafa KÖPRÜLÜ İZMİR, (DHA)

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, son dönemde altyapıda gerçekleştirdiği hamlelerle alkış toplayan Altınordu'nun tesislerini gezerken İzmir temsilcisinden övgüyle söz etti. Yardımcısı Tayfur Havutçu ve Türkiye Futbol Federasyonu Milli Takımlar Müdürü Hüseyin Coşkun'la birlikte ilk olarak Torbalı'daki Metin Oktay Tesisleri'ni inceleyen Rumen teknik adam, Altınordu U18 takımının profesyonelliğe geçiş törenini izledi. Genç futbolcuların, Mesleğe Geçiş Yemini sonrası kendisini davet eden Altınordu'ya teşekkür eden Mircea Lucescu, Burada olmaktan çok mutluyum. Bu davet benim için çok büyük sürpriz oldu. İnanılmaz bir altyapıya sahip bir kulüple karşı karşıyayım. Oyunculara burada verilen sahalar, eğitim ve imkanlar muhteşem dedi.

Her şeyin eğitimle başladığını vurgulayan Mircea Lucescu, Her konuda eğer eğitimi başa koyarak sonuç almamak mümkün değil. Altınordu'nun milli takımlar seviyesinde oyuncular yetiştirmesi çok normal. Kulübün başkanını, antrenörleri, yöneticileri, oyuncuları ve tüm çalışanları tebrik ediyorum. Eminim ki gelecek onların elinde ve onlara emanet diye konuştu. Profesyonel sözleşme imzalayan 17 genç futbolcuya öğütlerde bulunan A Milli Takım Teknik Direktörü Lucescu, Profesyonel olarak futbol mesleğini yapmak, belli seviyeye gelmek için çok çalışmak lazım. Bugün sizin için inanılmaz bir kariyer başlangıcı. Futbol dünyanın en güzel mesleği, çünkü severek yaptığınız bir iş. En önemlisi ise seyirciye, yöneticiye, takım arkadaşlarına, rakiplerine ve kendine saygı duymak. Hepinize bol şans şeklinde konuştu. Altınordu Başkan Vekili Barış Orhunbilge, Altınordu'nun Türkiye projesi olduğunu ifade ederek, Bugün çok gururluyuz. İnanmış insanların bir araya geldiği bir kulübüz. Evlatlarımızı çok büyük emeklerle bugünlere hazırladık. Onlara her şeyin en iyisini vermeye çalıştık. Hepsi pırıl pırıl evlatlar. Ben onların Avrupa'ya gideceklerine çok inanıyorum. Bahtları açık olsun dedi. Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Çağlar ve Cengiz gibi A Milli Takım'a yeni oyuncular kazandıracağımıza inanıyorum. Hayat onlar için şimdi başlayacak, profesyonel imza ile her şey bitmiyor. Hedefi en üst seviyeye çeken iki ağabeyiniz var. Demek ki olabiliyormuş yorumunu yaptı.

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan ise sağlık sorunu nedeniyle törene katılamadı. Altınordu ziyaretinde tesis girişindeki Metin Oktay Heykeli önünde objektiflere poz veren, kırmızı-lacivertli kulübün efsane oyuncusu Sait Altınordu hakkında bilgi alan, hibrit çimle yapılan Şenes Erzik Sahası'nı gezen Mircea Lucescu, daha sonra Selçuk'taki İsmet Orhunbilge Tesisleri ve Kuşadası'ndaki Beytullah Baliç Yerleşkesi'ni de inceledi. Lucescu, Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu'ndan, A takımda forma giyen yetenekli futbolcular konusunda bilgi aldı. Hüseyin Eroğlu, kaleciler Erce ve Berke ile Barış'ın bu yıl takımın dikkat çeken isimleri olduğunu dile getirdi.

Öte yandan Başkan Vekili Barış Orhunbilge, Lucescu'ya altyapıda oyuncuların daha iyi gelişmesi için Ege yerine Marmara Bölgesi'ndeki kulüplerle karşılaşmak istediklerini iletti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Barış Orhunbilge Mircea Lucescu Altınordu İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title