Haberler

AK Parti Aliağa Adayı Yorulmaz'dan Çevreci Seçim Startı

Güncelleme:

Yerel seçimlerde Aliağa'nın en iddialı Belediye Başkan adayı AK Partili İbrahim Ethem Yorulmaz, seçim kampanyasını büyük bir coşkuyla başlattı.

Yerel seçimlerde Aliağa'nın en iddialı AK Belediye Başkan Adayı AK Partili İbrahim Ethem Yorulmaz, seçim kampanyasını büyük bir coşkuyla başlattı.

İnsana ve çevreye verdiği önemi göstermek üzere Aliağa'da yaklaşık 200 bisiklet severin katılımıyla bisiklet turu yapan İbrahim Etem Yorulmaz, Demokrasi Meydanı'nda, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ve binlerce Aliağalı'nın katıldığı mitingle gövde gösterisi yaptı.

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, İzmir'de bugüne kadar çok söz veren olduğunu belirterek, "İzmirli yine vaatleri sözleri dinleyecektir. Ama siz; 'Bırak projeleri, vaatleri, 10 yıldır tutmadığınız sözleri, yapılamayan otoparkları, metroyu, çevreyi, kültürü, turizmi, işsizliği konuşalım' deyin. Gün; geçmişin hesabını verme günüdür, geleceğe randevu istemek günüdür" diye konuştu.

AK Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Ethem Yorulmaz da, Aliağa'nın gelirleriyle Türkiye'nin en zengin ilçeleri arasında yer aldığına dikkat çekerek, "Ancak Aliağa'da, vaat edilenler ile yapılanların neler olduğunu herkes görüyor. Yağ var, un var, şeker var ama bunları bir araya getirerek helva yapmayı becerebilenlere ihtiyaç var. İşte helvayı yapacaklar burada. Aliağa'nın ihtiyaçlarını en iyi bilenler burada" dedi.

ŞÖLEN HAVASINDA ETKİNLİK

AK Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Ethem Yorulmaz, seçim kampanyasını şölene dönüşen etkinliklerle başlattı.

Fevzi Paşa Caddesi üzerinde yaklaşık 200 bisiklet sever ile buluşan İbrahim Ethem Yorulmaz, konvoyun en önünde yer alarak Aliağa'da bisiklet turu yaptı. AK Parti ve Türk bayraklarıyla donatılmış bisikletler üzerinde; ön yüzünde İbrahim Ethem Yorulmaz'ın fotoğrafının yer aldığı, arkasında ise "Daima Millet, Daima Hizmet" yazılı tişörtler giyen, beyaz şapkalı bisiklet severler güzel görüntüler oluşturdular.

Turun sona erdiği Demokrasi Meydanı'nda, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile buluşan İbrahim Ethem Yorulmaz, alanı dolduran Aliağalıları selamlayarak kürsüye çıktı.

"İZMİR GEÇMİŞİN HESABINI SORACAK"

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, yaptığı konuşmada, İzmir'de bugüne kadar çok söz veren olduğunu belirterek, "İzmirli yine vaatleri sözleri dinleyecektir. Ama siz; 'Bırak projeleri, vaatleri, 10 yıldır tutmadığınız sözleri, yapılamayan otoparkları, metroyu, çevreyi, kültürü, turizmi, işsizliği konuşalım' deyin. Gün; geçmişin hesabını verme günüdür, geleceğe randevu istemek günüdür. Gelecek için önce geçmişin hesabını vereceksiniz " diye konuştu.

Görevi aldıklarında ilk işlerinin Aliağa'ya çevre yolu yapmak olduğunu bildiren Binali Yıldırım, "Aliağa bu kadar yük taşıyor. Türkiye için üretiyor ama burada bir yanlış var, el koyuyorum. Burada bulunan sanayi tesisleri, fabrikalarda Aliağa'da yaşayanlardan ne kadarı çalışıyor biliyor musunuz? İşçi alınacaksa birinci tercih Aliağa olacak. Külfeti Aliağa çekip, nimetini başka yerden gelenler yemeyecek. Bunun takipçisi olacağız" dedi.

Aliağa adayı İbrahim Ethem Yorulmaz'ın, genç dinamik, heyecanlı, gülen yüzlü biri olduğunu belirten Binali Yıldırım, "Aliağa'daki hemşerilerine hizmet aşkı ile karşınızda. Bisikletle gençlerle kampanyasını başlatıyor. Ama Ethem Bey'e bir lafım var. Aliağa'nın bisiklet yollarını da mutlaka yapacaksınız" direktifini verdi. İbrahim Etem Yorulmaz'ın bitmek tükenmek bilmeyen bir enerjisi olduğunu belirten Binali Yıldırım, Aliağalılar'a verdiği sözleri tutacağını söyledi.

Koltuk kavgasında olmadıklarını, İzmir'e hizmet için yola çıktıklarını belirten Binali Yıldırım, ana muhalefet partisinin İzmir'in oylarını çantada keklik gibi görerek koltuk paylaşımı yaptıklarına dikkat çekerek, "İzmir bunun hesabını sizden soracaktır. Yeter artık İzmir'i hizmetsizliğe mahkum etmeniz. Düşün artık İzmirli'nin yakasından şaha kalksın, tarih yazsın. 30 Mart'ta İzmir'de tarih yazmaya hazır mısınız?" diye konuştu.

"ALİAĞA'NIN İHTİYAÇLARINI BİLENLER BURADA"

Ak Parti Aliağa Belediye Başkan adayı İbrahim Ethem Yorulmaz da, 27 yıldır belediyelerde çeşitli kademelerde görev yaptığını, son 5 yıldır da Yenişakran Belediye Başkanı olduğunu belirterek, "Aliağalı biri olarak ilçemizde hangi sorunların olduğunu ve bunların çözüm yollarını çok iyi biliyorum. Bunun için de kampanya sloganlarımdan birisini de "Bilen Gelsin" olarak belirledim" dedi.

Aliağa'nın, alt yapı, trafik, çevre, konut ve sağlık alanlarında ciddi problemleri bulunduğuna dikkat çeken İbrahim Ethem Yorulmaz, "Aliağamız, gelirleriyle Türkiye'nin en zengin ilçeleri arasında yer alıyor. Ancak buna rağmen Aliağa'da, vaat edilenler ile yapılanların neler olduğunu herkes görüyor. Yağ var, un var, şeker var ama bunları bir araya getirerek helva yapmayı becerebilenlere ihtiyaç var. İşte helvayı yapacaklar burada… Aliağa'nın ihtiyaçlarını en iyi bilenler burada" diye konuştu.

"BELEDİYECİLİĞİN USTASI BİR LİDERİMİZ VAR"

Aliağa'da belediye başkanlığına talip olan her adayın seçmene bir şeyler vadedeceğine dikkat çeken İbrahim Etem Yorulmaz, şunları söyledi:

"Ama bizim farkımız belediyeciliğin ustası bir partinin ferdi olmaktan geliyor. Bizim bu seçimlerde bir büyük şansımız daha var. Türkiye'nin özellikle son 10 yılda yakaladığı ve Dünya'yı kıskandıran kalkınma hamlesinde Sayın Başbakanımıza büyük katkılar sağlayan, her zaman yanında olan Sayın Bakanımız Binali Yıldırım Başkan da, İzmir'den Büyükşehir Belediye Başkan adayımız oldu. Dar zamanlarımızda hep yanımızda gördüğümüz, varlığıyla bizlere daima güç veren Binali Başkan'ın, Aliağa için de büyük bir şans olduğunu düşünüyorum. Onunla birlikte Aliağa'nın bugüne kadar giderilemeyen birçok sorununu gidereceğiz."

"YOLSUZLUK KONUSUNDA HASSAS OLDUĞUM BİLİNİR"

Vatandaş "yetki veren", belediyelerin de kendisine yetki veren vatandaşa karşı bu yetkinin ne kadar doğru ve etkin kullandığının "hesabını vermekle" yükümlü olduğunu belirterek, "Son 5 yılı belediye başkanı olmak üzere 27 yıllık belediyecilik hayatımda yolsuzluk ve usulsüzlükler konusunda ne kadar hassas olduğumu herkes bilir. Bugüne kadar 'kamu malı yiyenin cenaze namazı kılınmaz' düsturuyla hareket ettim. Bundan sonra da aynı hassasiyeti göstereceğimden kimsenin şüphesi olmamalıdır. Bu meydanlar da, bunun şahidi olsun. Biz siyaseti hiçbir zaman bir ikbal aracı olarak görmedik. Partimiz bize hangi görevi verdiyse yerine getirmeye çalıştık, hiçbir zaman partimize küsmeyi aklımızdan dahi geçirmedik. Siyaseti, her zaman 'Halka Hizmet Hakka Hizmet' olarak gördük."

İbrahim Ethem Yorulmaz, konuşmasını tamamlarken, Demokrasi Meydanı'nı dolduran Aliağalılar'dan, çıktığı bu yolda destek ve dualarını eksik etmemelerini istedi.

Mitinge, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nüket Hotar, Ak Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Uğur Türkan, AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Etem Yorulmaz Ak Parti Aliağa Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title