Haberler

Akdeniz'de kurban satış ve kesim yerleri belirlendi

Güncelleme:

Akdeniz Belediyesi, Kurban Bayramına sayılı günler kala, kurban ibadetlerini yerine getirmek isteyen vatandaşların dini hükümlere, sağlık ve hijyen şartlarına uygun şekilde kurbanlıklarını kolaylıkla kesebilmelerini sağlamak amacıyla ilçe sınırları içinde 4 satış yeri ile 28 kesim yeri belirledi.

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri ve Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kurban satış ve kesim yerleri için belirlenen yerlerde çalışmalara başladı.

"Halk sağlığını riske atmayalım"

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, kurban ibadetlerini ifa etmek isteyen vatandaşlar için gereken tüm kolaylığın sağlanacağını belirterek, özellikle cezai müeyyide ile karşılaşmamaları için belirlenen yerler dışında kurban kesimi yapılmaması konusunda vatandaşlara uyarıda bulundu. Gültak, "Ekiplerimiz, bayram süresince görevlerinin başında olup, vatandaşlarımız için her türlü hizmeti sunmaya hazır olacaktır. Amacımız, vatandaşlarımızın sağlıklı, temiz ve huzurlu bir bayram yaşamalarını sağlamaktır. Halkımızdan ricamız, belirlenen yerler dışında, halk sağlığını tehdit edecek, sokak araları veya açık alanlarda nahoş görüntüler oluşturacak şekilde kurban kesmemeleridir" dedi.

Akdeniz ilçesinde belirlenen kurban satış ve kesim merkezlerinin açık adresleri şöyle sıralandı:

"Kurban satış yerleri: Gündoğdu Mahallesi M. Ahmet Caddesi (Kıbrıs İlkokulu yanı), Özgürlük Mahallesi Tırmıl Miting Alanı, Huzurkent Köselerli Mahallesi Işık Bulvarı boş alan, Yenitaşkent Mahallesi Canlı Hayvan Pazarı. Kursan kesim yerleri: Barış Mah. 4513 Sokak boş alan, Üç Ocak Mahallesi 117. Cadde Ebubekir Cami önü, Parmakkurdu Mahallesi köy çıkışı otobüs durağı, Puğkaracadağ Mahallesi Meydanı, Karacailyas Mahallesi semt pazarı içi, Yanpar Mahalle Meydanı, Gündoğdu Mahallesi Mersinli Ahmet Caddesi Kıbrıs İlkokulu yanı, Huzurkent MESKİ binası yanı, Köselerli Mahallesi Muhtarlık karşısı, Özgürlük Mahallesi Tırmıl Miting Alanı, Müfide İlhan Mah. 6140 Sokak boş alan, Anadolu Mahallesi, Hebilli Mahallesi muhtarlık yanı, Dikilitaş Civanyaylağı ve Bekirde mahalleleri, (Civanyaylağı taziye evi yanı-1 adet mobil kesim), Nusratiye Mahallesi 5003 sokak, Aşağı Burhan Mahallesi futbol sahası yanı, Turgut Reis Mahallesi muhtarlık karşısı, Bahçe Mah. Burhan Felek Caddesi Ziyaret yanı, Kiremithane Mah. 4410 Sokak otopark içi, Çankaya Mah. 4721 Sokak. Eski Hayat Oteli arkası, açık otopark içi, Camişerif Mah 5234 Sokak No: 19, Yeni Mah. 5315 Sokak, Yeni Mah. 5326 Sokak, Mahmudiye Mah. 4813 Sokak Akel Cami yanı ziyaret içi, Hal Mah 6060 ile 6025 sokakların kesiştiği köşe, Kazanlı Mah. Cumhuriyet Bulvarı No: 11, Bahçeli Mah. Spor Tesisleri içi, Bağcılar Evci Mah. Atatürk Bulvarı No: 1." - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zabıta Müdürlüğü Akdeniz Haberler

Bakmadan Geçme

Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title